| MrsHoranxo a întrebat:

So, mie imi place de un baiat. Anul trecut credeam putiin ca si lui ii place de mine. Acum am impresia ca o place pe cea mai buna prietena a mea. Cand e cu alti baieti afara nu vorbeste cu miine in schimb cu colega mea da + cand nu e cu nimeni sau doar cu 1-2 baieti ma intreaba ce fac si se uita asa la mine crying VOI CE CREDETIIII?! ma place si pe mine putiin sau sa il uit? totii spun ca el o place pe colega mea si fac asa... dar totusi mie nu mereu imi da impresia ca o iubeste. Poata cred ca nu o place pentru ca eu il plac fooooooarte muuuult dar asta este sa il uiit;; sau si el ma place macar putin

Răspuns Câştigător
| FumDeTigara a răspuns:

So, uita'l! Un prost nu trebuie sa te faca sa plangi, nu? E clar ca profitaa', aceste cazuri sunt fff des intalnite! Mai ales ca adversara ta pare sa fie si cea mai buna prietena, nu te avanta. O sa il castigi pe el, pentru maxim o luna, doua, dar prietenia ta cu acea fata va fi distrusa! Baietii adevarati nu se uita dupa o mie de fete, asta inseamna ca nu's deloc seriosi! Se intampla sa placi 2 persoane in acelasi timp, dar, mai ales in cazul baietilor, ei de fapt nu plac pe niciuna... Dar, daca tu vrei cu adevarat sa ai o relatie cu el, vorbeste cu prietena ta, intreab'o daca ea il place. Daca nu, va fi mult mai usor sa il cuceresti. Dar daca sentimentul e reciproc, mai sunt multi baieti pe planeta! Curaaaj happy

8 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Nu trebuie sa plangi pentru el pentru ca profita de tine.Nu il meriti meriti ceva mai mult.

| Isabella95 a răspuns:

Eu zic sa-l uiti daca te placea pe tine nu umbla dupa alte fete. Lasa-l sigur Dumnezeu a pregatit ceva mai bun pentru tine.

| paceandlove a răspuns:

So e un nesimtit in primul rand si in al doilea as zice sa te despati de pr aia care o consideri tu, nu-l mai bga in seama sa vada ce a pierdut, si fa pe seducatoarea da de inteles ca nu doar el e pe pamant ca ai si alte,, cereri,,

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face e sa il intrebi. Doar asa poti sa afli adevarul! Daca nu te place... nu suferii dupa el! Nu se sfarseste lumea! Mai sunt si alti baieti in afara de el! Succes!

| llljk a răspuns:

So,nu prea îţi place limba romană, cel puţin nu şti să scrii gramatical şi să formulezi întrebarea. Dar îţi place un băiat happy

Vorbeşte cu el faţă în faţă şi întreabă-l problema care o ai, de asta suntem oameni să comunicăm unul cu celălalt.

| MrsHoranxo explică (pentru llljk):

HEY, m-am grabit, scuze ca nu sunt perfecta!

| MrsHoranxo explică:

MAMA pe care sa aleg crying(((((( Imi vine sa va dau la toti funda

| AmandaBroen a răspuns:

Am trecut si eu prin asa ceva. E greu, stiu. Am rabdat mult. Mi s-a intamplat exact la fel. Dar am asteptat si nu m-am aruncat in bratele altuia. Poti incerca sa vorbesti cu o colega de-a lui sau cineva, o fata, cu care se intelege mai bine si sa-i spui ca-ti place de el si sa se intereseze ce crede el despre tine. Eu am facut asa si pana la urma am suferit mult ca a fost cu verisoara mea pe care o cunostea de cateva zile, iar cu mine, care vorbeam de un an nu. Infine. Acum sunt cu el. Sa nu uiti ca mereu prietenii iti vor fi aproape :*. Incearca sa te bagi in vorba cu el, da-i mesaje, saluta-l tu. Baftawinking!