So, uita'l! Un prost nu trebuie sa te faca sa plangi, nu? E clar ca profitaa', aceste cazuri sunt fff des intalnite! Mai ales ca adversara ta pare sa fie si cea mai buna prietena, nu te avanta. O sa il castigi pe el, pentru maxim o luna, doua, dar prietenia ta cu acea fata va fi distrusa! Baietii adevarati nu se uita dupa o mie de fete, asta inseamna ca nu's deloc seriosi! Se intampla sa placi 2 persoane in acelasi timp, dar, mai ales in cazul baietilor, ei de fapt nu plac pe niciuna... Dar, daca tu vrei cu adevarat sa ai o relatie cu el, vorbeste cu prietena ta, intreab'o daca ea il place. Daca nu, va fi mult mai usor sa il cuceresti. Dar daca sentimentul e reciproc, mai sunt multi baieti pe planeta! Curaaaj
Buna.Nu trebuie sa plangi pentru el pentru ca profita de tine.Nu il meriti meriti ceva mai mult.
Eu zic sa-l uiti daca te placea pe tine nu umbla dupa alte fete. Lasa-l sigur Dumnezeu a pregatit ceva mai bun pentru tine.
So e un nesimtit in primul rand si in al doilea as zice sa te despati de pr aia care o consideri tu, nu-l mai bga in seama sa vada ce a pierdut, si fa pe seducatoarea da de inteles ca nu doar el e pe pamant ca ai si alte,, cereri,,
Cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face e sa il intrebi. Doar asa poti sa afli adevarul! Daca nu te place... nu suferii dupa el! Nu se sfarseste lumea! Mai sunt si alti baieti in afara de el! Succes!
So,nu prea îţi place limba romană, cel puţin nu şti să scrii gramatical şi să formulezi întrebarea. Dar îţi place un băiat
Vorbeşte cu el faţă în faţă şi întreabă-l problema care o ai, de asta suntem oameni să comunicăm unul cu celălalt.
HEY, m-am grabit, scuze ca nu sunt perfecta!
Am trecut si eu prin asa ceva. E greu, stiu. Am rabdat mult. Mi s-a intamplat exact la fel. Dar am asteptat si nu m-am aruncat in bratele altuia. Poti incerca sa vorbesti cu o colega de-a lui sau cineva, o fata, cu care se intelege mai bine si sa-i spui ca-ti place de el si sa se intereseze ce crede el despre tine. Eu am facut asa si pana la urma am suferit mult ca a fost cu verisoara mea pe care o cunostea de cateva zile, iar cu mine, care vorbeam de un an nu. Infine. Acum sunt cu el. Sa nu uiti ca mereu prietenii iti vor fi aproape :*. Incearca sa te bagi in vorba cu el, da-i mesaje, saluta-l tu. Bafta!