| Mira88876655 a întrebat:

Soacra mea comentează mereu la mine că îmi iau bluze decoltate, i-am zis ca nu e treaba ei cum mă îmbrac eu dar nu înțelege și tot se ia de mine. I-am zis soțului lucrul asta, s-a luat de ea și a zis ca lui îi place să mă îmbrac așa dar ea tot comentează, nu o mai suport.Vi se pare normal ca se baga? Ce pot face în situația asta?

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ignore.

| johnnny123 a răspuns:

Nu înțeleg de ce petreci atât de mult timp cu soacra ta și de ce te-ar interesa ce crede ea despre vestimentația ta.

| Cipi1212 a răspuns:

Așa se întâmplă când ai soacra prin preajmă.

| 1onur a răspuns:

Orice fată orice femei orice minoră orice Adolescentă are dreptul ca orișice om să-și îmbrace hainele așa cum dorește pe corpul ei trupului ei nimeni nu are dreptul să judece o fată o femeie o domnișoară o minoră o Adolescentă cum sa se îmbrace și ce sa poarte fiecare om îmbracă hainele pe care îi place lui și consideră acel om ca își potrivește lui pe trupul ai corpul pui sa judeci o fată o femei o minoră o domnișoară ca porta un decolteu sau orice alt ceva asta ar însemna că ai probleme grave de sănătate ce trebuie tratate fiindcă omul ăla nu are treabă cu hainele acelui și cu corpul acelei fete acelei Domnișoare acelei femei el vede acel corp acel trup ceva care trebuie acoperit sa nu se vadă ceva ce înseamnă asta? BOLNAVI MINATLI 10081736272800008173729101938271616373781811820%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Sa meargă în țărilor musulmane "oamenii " bolnavi mintali la Mahomed pedofilii care a avurt relație sexuale cu o copilă de 9 ani ei recunosc asta in cartea lor "Sfântă " și țările lor bolnave mintale Arabe inidiene să vadă Adevărul cu Adevărat cum o femei mănâncă bătaie este agresată dacă nu se îmbracă din cap până tălpi numai în negru frate și aicia în Austria le vad la 40 de grade frate stau în negur îmbrace le-au nenorocit pe femeile pe viață și părinți lor bolnavi hadicapapți mintali și "bărbăți" lor obsedați sexului le obliga pe femei se se îmbrace numai în gegru frate zici ca au doliu zi de zi ca se vede nu știu ca acolo nu știu cum numai bolnavi mintali lăsați frate omul sa se îmbrace cum vrea.

| 1onur a răspuns:

Era o întrebare acum câteva zile ca o fată se îmbracă și ia ca orice copilă de vârsta ei și ca măsa ia făcut avertizeare ca să îmbracă indecente de față cu tatăl ei și sta im poziția indecente

Cum. dracu săi spui la copilul tău așa ceva? Si ăla ce fel de tată este dacă se de la propiul lui copil? Păi ești frate tată ma tată de fată o crești de când este bebeluși de când este copil sânge din sangele tău inima din inima ta suflet din sufletul tău cum sate uiți cu ochii ăia spurcați bolnavi mintali la propiul copil așa? Sau ca mama să-ți tratezi vorbești asa cu porpiul copil ce vina are fata aia ce vina are copilul ăla ce vina are acel minor ce vină are acea minoră ce vină area acea Adolescenți ca se îmbracă și ia normal ca toate fetele de vârsta ei cât de bolnav mintali sa ca tată sau mama să-ți tratezi așa copilul păi ce tată mai este ăla când are o așa minte bolnavă și se uita la propiul copil așa? Ce fel de tată este ăla? Toți săreau pe fața ăia ca era ia de "vină " dar Adevăratul vinovat cu Adevărat erau doar ei doi amândoi ia ca mama ca este vai de capul ei și el ca tată bolnav mintal ca se uita la propriul copil cu mintea bolnavă ce dracu ma nici în fața ochii când Adevărul sa nu-l vezi cât de prost sa fi și bolnav mintal sa judeci un copil ca să îmbrăcat nu știe și nu știu cum lăsați copii să fie copii căi îmbolnăviți deja sant destule presiuni pe ei sa mai ai și așa părinți bolnavi mintali atâta le mai trebuie...

| 1onur a răspuns:

Frate dacă tu ca om nai mintea bolnavă mintal și nu ești pedofilii proxenet violator nu ai sate uiți la nicio femei așa da dacă începi cu rahaturi vezi ca aia se vede vezi ca nu știu cum se vede vezi ca acolo este așa ori este bolnav mintal 10000%la1000 ori este pedofilii proxenet Asta este Adevărul cu Adevărat sa se îmbrace frate cum vrea fiecarea noi bărbați noi băieți ne îmbrăcăm cum vrem și ele femeile fetele se îmbrace cum vor ele atâta tot. Știu frate cazuri care femei mor ba mor din cauza la prostia handicapați asta de ce să faci așa frate la o fată la o femei cât de bolnavi sa fi cât de distrus sa fi cât.