Ha ha ha rid da crede-ma parca aud povestea mea )))))))))))))))))))
aceas chestie o aveam si eu. cu soacra mea
sincer am reziastat si eu. 5 ani in situatia ta da intr'o buna zi am explodat (( si i-am zis. sotului meu cam tot ce aveam pe suflet sincer ar trebui sa vorbesti cu nevasta ta pur si simplu ( da da o sa zici. ca nu e usor ca e mama ei etc etc.) asa ziceam si eu. da crede-ma incet incet acasa la mine vizitele sau redus. telefonul nu mai suna din 5 in 5 min ( crede-ma nu e o gluma pin si la ora de masa venea sa vada daca maninca si ce maninca la ora de a merge la culcare daca nu suna venea sa ii dea noapte buna ) deci crede-ma te inteleg
Incearca si confideazate cu ea vezi ea ce parere are ( ce zice despre toate aste si incet incet daca si ea e de acord cu. tine iesiti la orele cind ea vrea sa vina ( in parc la cinema ) si asa o sa piarda si ea. din teren
Trateaz-o cu umor si multumeste-i pentru fiecare observatie marunta prefacandu-te ca-i dai dreptate si sarutandu-i galant mana.Cucereste-o prin gesturi dragute.In fond marea diplomatie este apanajul barbatilor. Ce-i alimenteaza totusi neincrederea? Esti casatorit legal cu fiica ei? Mira
incearca sa disimulezi.in fata ei poarta-te frumos vorbese-i frumos dar pe la spate...vei vedea ca-si va schimba atitudinea.incearca sa te porti si mai frumos fata de cat te porti acum fa-i complimente chestii din astea.
Daca sotia nu poate sa o puna la punct, cred ca ar fi bine sa o tratez cu indiferenta, si sa-ti zic ca asa sunt toate soacrele, desi nu-i chiar adevarat. I
Cum au trecut 8 ani mai trec si altii, ce vrei sa-ti distrugi casnicia pentru o batrana care cine stie cat mai traieste? poate te vede ca te macina lucrul asta, nu o mai baga in seama vezi ce reactii are fii mai nepasator... succes
eu cred ca in cazul tau, sotia este cea care ar trebui sa o "calmeze" pa mama ei. daca sotia ta gandeste ca si tine ca aveti o casnicie fericita, nu ar trebui sa ii permita (cu diplomatie si respect) mamei ei sa vina neanuntata sau neinvitata si mai mult sa te jigneasca in casa voastra in prezenta ei. mi se pare ca problema este la sotia ta...
Nu stiu zau, cum este mai bine. Eu, acum,. sunt in situatia de a fi parasit de sotie pentru ca nu am acceptat ca soacra mea sa faca tabara, la propriu in casa mea, impreuna cu 3 cumnati. Au vandut casa in care stateau, acum 3 ani, si au luat drumul strainatatii in speranta ca vor castiga bani. Acum au venit inapoi si s-au instalat in casa noastra (nici macar nu este a noastra, este un apartament inchiriat, 2 camere...). Pentru ca nu am fost de acord sa ramana mai mult de 1 saptamana, au plecat cu totii, inclusiv sotia, spunandu-mi ca i-am alungat. Iar ea doreste divortul... Asta in conditiile in care nu au casa si nici servici, nici unul.
Asa ca fiecare face cum il taie capul, cu consecintele de rigoare.
Pana la urma nu ma simt vinovat cu nimic. Este vorba de liberul arbitru...
Da si? Duca-se pe pustii...
Cel mai destept cedeaza, stii, nu? Las-o sa indruge, cine-o ia in seama? Ba chiar poarta-te hiper-dragut cu ea, ca sa fie si mai penibila decat e! Iar nevasta ta te va iubi pe veci
Fii calm si ignor-o! Sunt sigura ca sotia ta intelege situatia si are intelepciunea de a ignora si ea ce zice maica-sa!
Daca ai da-o afara din casa sau te-ai pune la mintea ei, nu ai face decat sa-i arati nevestei tale ca maica-sa are dreptate!