anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sora mea face prosti iar vina pica pe mine dar parinti nu ma cred ca ea este de vina ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Vlad2012 a răspuns:

Pai in primul rand demonstreaza-le ca nu tu esti de vina ci sora ta...
Incearca sa scoti adevarul happy
Bafta.

10 răspunsuri:
| dumitruiulian a răspuns:

Filmeaz-o cu telefonul happy

| catalineusx a răspuns:

Incearca sa o filmezi pe ascuns.Este foarte greu cand ai un frate/o sora mai mica deoarece tu devii tapul ispasitor.Incearca sa stai mai mult de vorba cu parintii tai sa le explici daca nu incearca partea cu filmatul.Bafta

| MenInShadow a răspuns:

Filmeaz-o odata sau intregistreaza-i vocea cand face vreo prostie si le-o arati parintilor... funda pls?:X

| Byencutza_2919 a răspuns:

Simplu,filmeazo sau pune-i pe jura in fata lor.

| djandrei a răspuns:

Pai nu stiu filmeazo si tu pe ea si apoi arata-i la parinti?tongue sper sa iti meargatongue bafta

| xt9000 a răspuns:

Incearca sa o filmezi sau cand face ceva adui pe parinti tai

| zenbatista a răspuns:

Cati ani are sora ta? oricum daca este mica mai las-o sa creasca un pic pana realizeaza de anumite chestii, cand se va face mai mare fa tu ceva si da vina pe sora tawinking

| kitu2012crys a răspuns:

Demonsteaza'le,fa poze incat sa vada! Sper ca ti'am fost de folos

pupimik
| pupimik a răspuns:

E aiurea sa o filmezi...parerea mea. Vorbeste cu ea si explica-i faptul ca nu o mananca nimeni daca recunoaste ca ea a facut prostiile pentru care tu esti invinuita. Spune-i ca si tu ai putea sa faci la fel...si nu crezi ca i-ar placea sa fie pedepsita de parinti(gasesti tu o pedeapsa care ar afecta-o, gen nu ar mai lasa-o la calculator sau sa se joace cu jucaria ei preferata).
Nu dai dovada de maturitate alor tai daca mergi cu filmarea.Tu trebuie sa ii faci pe ai tai sa inteleaga ca ai trecut de varsta in care faceai prostiile de care te invinuiesc si ca te-ai maturizat.
Succes!

| benny a răspuns:

Nu sti ca asa se intampla mereu cel mic face prostii, iar cel mare sufera