| Lavinia234577 a întrebat:

Sora mea ma enervează enorm de tare ea are 14 ani eu 16 ani e foarte enervanta în primul rând nu îmi place ca umbla prin lucrurile mele face ce fac eu și e poarta nonstop după mine degeaba îi zic la mama ca nu îi face nimic eu cu ea dormim în aceeași camera doar ca în paturi diferite și din cauza surori mele nici sa dorm nu pot pentru ca ea se uita la tv până la 2 3 noaptea și ține televizorul aprins și după sta pe telefon e foarte enervantă.Ce să fac? Cum sa încerc măcar sa ma înțeleg cu ea?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Voi nu aveti parinti?
De ce nu le spui parintilor ce probleme ai cu sora-ta?
Ei ar trebui sa va educe si sa aiba grija ca amandoua sa respectati un progarm de somn, sa aveti o educatie corecta, sa a nu va mai umblati prin lucruri si sa nu va mai certati.

| 1onur a răspuns:

Să-i explici surori tale că ai nevoie de somn fiindcă de altfel te vei trezi somnor și nu vei mai putea să mergi la școală odihnit. Să-i spui cu frumosul surori tale să nu-ți mai umble în lucrurile tale personale fiindcă sânt ale tale i-ar dacă își dorește să-ți împrumute din lucurile tale personal să-ți ciară voie sau Sâte anunțe în privința ce-și dorește din lucurile tale.

Trebuie sa vorbești să discuți cu ia ceartă și dușmănie ură între doi frați nu face decât să aducă dezbinare între voi doi eu cred că ați putea să vă înțelegeți foarte bine dacă stați și discutați ca între frați.