S-ar putea sa fie supărată din alte motive, adică sa aibă ceva pe suflet ce o tot frământă. Încearcă sa vorbești calm cu ea și s-o întrebi dacă i s-a întâmplat ceva rău, încearcă s-o întrebi intr-un mod cât mai sincer posibil, ca să nu creadă ca o întrebi la misto. Evident, sa fiți doar voi doua intr-o camera. Dacă zice ca n-are nimic dar se enervează e clar ca totuși are ceva. Dacă nu-ti spune din prima mai las-o o perioada după intreab-o iar pana iti răspunde. E important sa ai rabdare si sa o determini sa vorbeasca. Prin comunicare, iubire, rabdare, blandete poti schimba un om. Va vedea cu timpul ca atitudinea ei nu e ok si sunt sanse sa si-o schimbe. Daca o puneti toti la colt si ii spuneti sa nu mai faca nu va tine cont. E ca un copil pe care il potolesti fiindu-i alaturi indiferent de tantrumurile pe care le are.
Am 19 ani. Asta e bine.
De ce credeti ca ne insulta?
E ca o mâță care te zgârie, ca să te provoace să te joci cu ea.
Dacă gândești așa, o ajuți să se calmeze.
Pai daca frații se lovesc între ei cu ura de moarte, ce pretenții sa mai ai de la niște străini pe care nu îi cunoști?
E vorba de trecut la mijloc. Unde au fost părinții pentru a o educa mai bine și a ii da niste valori morale? Nu ai spus câți ani are. Daca e minoră e sun tutela părinților, deci trebuie sa îi asculte, părinții trebuie sa îi spună că nu e bine ce face.
Da e minora avem doar mama si tatal nu l-am cunoscut niciodata avem tati diferiti cel putin eu daca ma pui langa fratii mei oricine poate cunoaste ca am tata diferit si mama a spus candva ca eu am alt tata chestia e ca nu ma intereseaza tatal din partea mea e un subiect neinteresant noi suntem frati avem o mama ce daca nu avem acelasi tata? Trebuie sa ne uram de moarte? Si toti suntem foarte frumosi suntem 4 frati 3 fete si un baiat de mici se certa ba cu mine ba cu ceilalti frati si se bateau cand interveneam sa ii scot din bataie ea imi spune "ce te intereseaza pe tine ca ii bat? Du-te naibi" zilnic e cearta si nu stiu ce sa fac eu nu mai am somn si cred ca e de la scandaluri lui mama nici nu-i pasa intervine putin ii da o palma si dupa cateva secunde iar incepe cearta mama pleaca afara vorbeste o miie de ore cu vecini si fumeaza un pachet intr-o zi nici no intereseaza de copii ei
Un motiv important pentru care copiii ajung sa sara unul la gatul altuia este o atmosfera tensionata, un stres perceput si resimtit in viata de zi cu zi. Cand copiii sunt tensionati, stresati, isi revarsa spontan tensiunea emotionala – si ce tinta mai buna decat fratele/sora?
Ei bine am mai văzut cazuri de genul, tot așa cu tati diferiți, doar că cearta era începută din alte lucruri. Dar timpul le-a rezolvat pe toate.
Sunt 2 modalități: 1 Sora ta se maturizează și se gândește că nu e bine ce face. 2. Cu timpul, daca nu se îndreaptă o vor ocoli toți, ii va da îndepărta pe toți de lângă ea, frații mai mici vor crește și vor pleca din acea casă, iar cel mai probabil sora ta va rămâne cu răutatea.
E clar ca este deplasat și bolnava mintal dacă se compoartă in hahlul astă cu voi
Evitațio nu mai aveți contact cu ia și lăsați-o sa zică ce vrea și Spune-ți părinților voștri ce va Face și cum se comportă cu voi toți nu este normal ce face ia deloc cum vorbește și se comporta cu voi aveți grija poate deveni agresivă oricând stați departe de ia are probleme serioase
Poți purta ce-ți place ți-e nimeni nu are dreptul săți interzică cum sate îmbraci este stilul tău de a fi și de a te îmbracă este Absolut normla atâta timp cât ți-e îți place cum arătau cum te îmbraci nu este Absolut nicio problema (Singura problema este acelui om pe care te judeca fără sate cunoască cu Adevărată cine ești)
Ia o sa tot mai caută motive de certă din absolut orice așa le place la unii oameni sa fie cu asta se hrănesc și asta este scopul lor in viața de a provoca certa și ură și răutate între oameni ei sunt bolnavi mintali au probleme serioase
evitațio lăsați-o sa zică ce vrea și aveți grija in preajma ei nu o lăsați sa devină agresiva cu voi luati măsuri 3vs1 și-o merită
Multumesc pentru raspuns, fratii mai mici au o casa de papusi si se prefac ca e castel si ca ei sunt rege si regina si ea care sta in camera cealalta vine tot timpul si ii jigneste m-am enervat si i-am spus "de ce ii certi tu pe astia micii sunt mici se joaca pleaca afara sa vezi cum zbieraie si cum vorbesc uni cu alti copiii de 3 ani si dupacea vino si obsera diferenta dinte copii din fata blocului care deja fumeaza si intre damian si valentina" tin sa mentionez ca nu fac galagie plus ca ea sta in camera cealalta si ei cu mine in camera mea
Ai grija De frați tai nu-i lasă singuri in niciun caz in preajma ei nu-i normal ce face