Nu stiu ce varsta ai, dar cred ca esti cam trecut daca vrei ca fica ta sa aiba un nume atat de comun.Bine ca nu ii pui Gheorghița sau Vasilică ca sa aiba un viitor stralucit in Vaslui.
Nu am treaba cu nici un nume, dar atitudinea ta e aiurea.Inteleg sa fi supărat ca ai vrut alt nume si sa răzgândit, dar sa te deranjeze un nume doar pentru ca are un h in plus, sau sa te deranjeze pur si simplu un nume.Frate,bucurate ca ai copil.
Iar la cum vorbesti despre fata ei, e clar ca nu o înghiți și atunci chiar nu stiu cum naiba ati supraviețuit impreuna.Voi nu va înțelegeți pe un rahat de nume, pe fica ei nu o suferi.Voi de ce v-ati mai luat ma intreb?
Nu prea ai ce să faci în situația asta dacă părerea ta nici nu este luată în considerare măcar. Acceptă și treci peste. Ioana și Alexadra sunt zeci de mii. Stephanie mai rar.
E nume strain.Asta ma deranjează, măcar sa ii pună Ștefania.
Fă ce ți-a zis Anisoara
Certificatul de naștere nu se completează la spital. Tatăl copilului se prezinta la Primăria localității unde este internata. Si la Primărie poți pune ce nume doresti.
Se pare ca exista lipsa de comunicare si intelegere intre voi. E grav atunci. Sa știi ca in Romania ar iesi in evidenta insa in străinătate ar fi un nume total normal. Du.te si semneaza ca pana la urma e doar un nume, fata va trai cu numele nu tu. Daca nu ii va conveni se va duce sa il va schimba. Dupa asta incercati sa rezolvati problema asta de comunicare si intelegere dintre voi pentru ca va va afecta mult mai mult pe viitor.
Se pare ca a dat naștere unui copil cu încă un bărbat nepotrivit. Un nume te deranjează pe tine? A ales un nume frumos ea și "fiesa din alta relație"! Ea se chinuie sa dea naștere. Fii tu un domn și accepta-i dorința! Să vă trăiască!
Trist daca parerea ta nu este luata in considerare cred ca ar trebuie sa ai o discutie cu ea inainte de a semna certificatul de nastere.
Hai sa clarificam, eu sunt fratele lui, ce am scris eu la prima întrebare din perspectiva mea.Am zis ca eu sunt tatăl doar asa sa nu îmi aud ca de ce ma bag sau ce ma interesează.
Nebunatika3Fetitza întreabă: