Nu e obligatoriu sa te insele. Bineinteles ca orice om normal poate rezista un an fara sex. Mai degraba vezi daca nu aveti probleme in cuplu. Poate tu ai inselat-o, sau ai injurat-o, poate chiar ai lovit-o. Poate faci exces de alcool sau de tigari si mirosi urat. Poate nu esti suficient de tandru si atent. Cand i-ai adus ultima data flori sau un cadou cat de mic (macar o ciocolata)?
Poate e doar plictisita si lipsita de interes. Ai incercat si tu sa fi iar romantic ca la primele intalniri sau iti aduci aminte de ea doar noaptea cand o ai in pat alaturi de tine si gata pofta...
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Te inseala. Ti-a trebuit un an ca sa-ti treaca acest gand prin cap?! Iti mai trebuie 3 ca sa confirmi, si inca 3 pentru divort...la naiba!
Un an e destul de mult. Ai incercat sa vorbesti cu ea despre acest subiect? Incearca sa creezi ceva diversitate, sa o surprinzi. Probabil sexul a devenit o rutina fiind facut ca o obligatie si nu din placere. E greu de crezut ca intr-un an sa nu faceti sex deloc.
Sau e prea obosita, sau e prea bolnava deci numai daca ceva i-a distrus interesul pentru sex poate explica acest lucru sau...ca te inseala. Dar nici aceea nu explica pentru ca eu mi-am inselat sotul de n ori si stiu caci cu sotul ar fi cel mai bine numai el nu poate nimic ca e bolnav.Deci o femeie chiar de inseala doreste si cu sotul. De ce? Doreste daca amantul nu e la fel de bun ca sotul sau daca o paraseste sau pur si simplu pentru ca ii vine pofta cind nici nu isi da seama. Dar un an e prea mult sa nu vrea.Deci dupa parerea mea e alt motiv decit inselaciunea.Eu am ajuns sa discut cu sotul sincer toate aceste aspecte si chiar conservator extrem din fire fiind a inteles ca eu sunt femeie si am nevoie de afectiune. Dar ramin deschisa si la alte pareri in cazul meu as face dragoste cu sotul cu conditia sa nu fie o persoana betiva sa nu ma bata si sa nu ma indeparteze cu stres psihic chiar daca l-as insela sau chiar daca l-am inselat.Numai in cazurile sus amintite nu l-as accepta deloc.
Doamne fereste, cum ai putut sa stai un an fara sa faci sex cu ea? tu nu ti-ai dat seama ca ceva se intampla cu ea? Normal ca ea era satisfacuta, tu habar nu aveai si iti spunea cine stie ce minciuni.Mai zici si activa sexual? pai vezi, cu siguranta ca te inseala.
Acum ai sesizat ca nu ai mai facut sex cu ea de 1 an?
Ai fost prea ocupat cu altcineva sa iti dai seama in primele 2 luni?
Depinde varsta, oricum mi se pare imposibil ca tu sa nu o fi inselat in acest an...
Oricum daca are sub 40 de ani logic te(-a) inselat, pariez.
Esti barbat nu te lasa umilit... indiferent de varsta.
Probabil are motivele ei si tu trebuie sa cunosti asta foarte bine. Cred ca motivele pot fi urmatoarele : vorbesti urat cu ea, o bati, consumi alcool in exces si esti violent, nu ai dat dovada de fidelitate, este bolnava sau nu te mai iubeste.
Dar sex mai faceti? Sexul e una si dragostea e alta, deci cam asa vine uana-i una si alta-i alta
Pai tu ce ai facut in acest an? de ce nu ai vb cu ea? ai dormit in vecini. mi se pare ceva. suspect pentru ca tu nu ai fost plecat nu. ai fost linga ea. Sincer nu pot sa ti rasp pentru ca esti vinovat.
Un an e foarte mult pentru o femeie cu libidou ridicat...Care sunt motivele pentru care refuza sa faca sex? Chiar deloc, deloc? Un raspuns evident ar fi:te inseala. Daca nu ti-a pomenit de vreo afectiune care o impiedica, cred ca asta este raspunsul dureros.
Si tu ce ai facut timp de un an.Aidat peretii din baie cu calciu? Hmmmm, ce tampenie. Sigur are un amant, sau poate doi trei.PACAT si va iubeati asa de tare.
Si eu am patit asa ceva si acum suntem la prima infatisare la divort, cauta sa vorbesti cu eavezi ce vrea poate nu are amant (cred ca isi de seama daca ar avea ca te prinzi)poate vrea sati demonstreze ceva
Nene o femeie nu poate sta atata timp "fara" intretinere.Cineva sigur ii unge rotitele, pacat insa ca reactionezi cam tarziu
Apropo, cat de mult a fusese iubirea si sexul inainte de casatorie? Poate sotia si-a consumat toata energia pentru iubire. Treceti printr-un mare fis.
Poate are probleme de sanatate sau poate are un amant sau alta relatie cu un alt barbat, fi atent la detaliile ei si fi mai mult cu ochi pe ea, sau incearca sa fi mai dulce cu ea si romantic si mai fai cate o mica atentie si sa vezi dupa ce se intampla.bafta
Dar are chef sau energie? Sau e molesita, n-are chef de viata? Exista medici nutritionisti care ar sfatui-o ce fel de mancare sa manance.
Salut. Acumam ajuns intamplator la intrebarea asta si ma unfla rasul. O femeie nu e musai sa se... Numai barbatii au in asta o nevoie fiziologica. Argumentatie: 1- intre primul meu iubit si al doilea a trecut un an juma'te, timp in care ajunsesem tinta glumelor apropiatilor (de la "panze de paianjen" and so on). 2- In timpul sarcinii am avut "interdictie" din luna a 4-a iar dupa nastere am fost atat de traumatizata ca abia dupa 4-5 luni am avut "curaj". Asta ar insemna un minim de 10 luni de sforait amical, cot la cot cu barbate-meu.
Personal NU sar la concluzia ca esti incornorat fara sa aud si ce spune sotia ta. Poate are o problema hormonala, poate una fiziologica, poate ai uitat ca fiindu-ti sotie mai trebuie sa o si seduci, poate a uitat ea ca trebuie sa te seduca. Poate nu ii mai place cum arata. Se poate ORICE. Da, poate sa te si insele. Ce este, trebuie sa aflii. La fel intreb si eu ca altii aici: De ce ai asteptat atat de mult sa initiezi un dialog?!