anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sotia mea vrea sa isi mareasca sanii chirurgical, dar eu o iubesc asa cum este ea... Nu inteleg de ce vrea sa faca asta si sunt dispus sa fac orice doar sa nu apelezela cutit...Cum s-o conving sa n-o faca?

Răspuns Câştigător
| leluc a răspuns:

E posibil sa nu o poti convinge. Ea trebuie sa se simta bine in pielea ei, indiferent de parerile celor din jur, iar daca marirea sanilor o va ajuta, nimic nu-i va sta in cale.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spune-i adevarul: ca nu exista interventie chirurgicala fara riscuri, ca exista un risc sa nu se mai trezeasca din anestezie, asa cum s-a mai intamplat cel putin cu o tanara (e un caz mediatizat la TV unde de fapt n-a gresit nimeni, pur si simplu intra in incidentele operatorii normale). Intreab-o daca e dispusa sa-si riste viata pentru a-si mari sanii.

| psiholoaga a răspuns:

Ar fi bine sa o sustii. Daca vrea sa apeleze la chirurgie estetica, e clar complexata si poate a fost asa mult timp. O vede ca pe o iesire din aceasta situatie si operatia asta e destul de grea (o tipa cu care am locuit odata si-a facut) si emotionanta, asa ca are nevoie de sustinerea ta. Cat despre kilograme in plus, stai calm, medicul ii va propune o marime a sanilor care sa nu ii afecteze coloana vertebrala. Daca are sani foarte mici, ii va recomanda un numar-doua in plus, ca sa poata sustine pielea marimea respectiva, sa nu se rupa. Nu iti imagina ca va avea brusc niste sani enormi din cauza carora nu vei mai putea sa o tii in brate. Va fi o diferenta vizibila, atat cat sa o faca pe ea sa se simta bine in pielea ei si, in acelasi timp, sa nu ii puna sanatatea in pericol. Stai de vorba cu ea sa te lamuresti asupra motivelor ei si sa nu ai motive de teama.

| Parintele a răspuns:

Las-o sa faca ce vrea daca asa se va simtii si ea mai bine.si o sa fi invidiat pentru o asa sotiewinking

leonardk
| leonardk a răspuns:

Eu zic sa o convingi ca asa cum arata este idealul tau si ca nu este nici un fel de placere sa cari kilograme in plus. Sanii mari nu sunt o bucurie ci o povara. Sa vorbeasca cu o femeie de 40-45 de ani care are sanii mari si va afla ce o asteapta. Succes!

| lia a răspuns:

Tu o iubesti asa cum este... dar ea nu se iubeste, vrea o schimbare, un lucru care sa ii redea increderea in ea. Oricat de mica ti s-ar parea diferenta tie, pe ea o va face sa se simta superba si mai dorita. Parerea mea este ca tu nu trebuie sa o convingi sa nu faca asta, trebuie sa te convingi pe tine ca asta este cel mai bun lucru pentru ea, in momentul de fata.

| onelove a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa fi acolo langa e si sa o susti, daca ai vazut ca e hotarata. Ce ai prefera sa ai langa tine o sotie care o sa fie complexata de problema asta tot timpul si predispusa la cearta sau o sotie multumita cu corpul ei si mandra de ea, si iubitoare. ALEGE

| yoanna73 a răspuns:

Eu stiu ca tu o iubesti asa cum e, dar ea nu se simte bine in pielea ei.asa ca trebuie sa o sustii.

| ka2 a răspuns:

Eu zic sa o lasi sa o faca! e clar ca nu-i place cum arata sanii ei acum si o deranjeaza psihic... o sa se schimbe mult dupa ce o face. Mai bine ai fi langa ea si sa o incurajezi, pentru ca parerea nu cred ca poti sa i-o schimbi!

| just.for.you a răspuns:

Spune-i in fiecare zi, minut, secunda k pe zi ce trece ca observi k sanii ei se maresc, fai cateva complimente la adresa sanilor si cine stie ce se poate intampla! dar de ce vrea sa recurga la asa ceva? nu cumva i-ai dat motive sa creda k nu-i placi sanii, sau sunt prea mici?