Increderea poate fi recastigata in timp. Fiind vorba si de doi copii. poate sotul e dispus sa renunte mai usor la aventuri de dragul lor si a familiei voastre.
Imi pare rau ca esti pusa intr-o situatie destul de grea . aproape toti barbatii sunt la fel rar gasesti unul care sa-si vada de treaba. Probabil e vorba si de tentatiile din jurul sau. Sunt situatii in care femeile sunt inselate de parteneri de nenumarate ori dar stiu bine sa ascunda asta fara a da nimic de banuit.
Sper sa-si revina...sa nu ajungeti Doamne fereste la vr-un divort e pacat de copii ei au de suferit cel mai mult ar trebui sa-i explici si lui asta... divortul le poate distruge si copilaria.mai ales daca sunt mici si credeti voi ca nu-si dau seama dar ei simt totul!
Eu am trecut prin asta .parintii au divortat de cand eram mica si mi-au distrus pot sa spun copilaria...nu ma gandeam la joaca cum se gandeau toti copiii de varsta mea ci la probleme... ajunsesem sa iau totul in serios sa nu mai stiu de mine nici de ce inseamna sa fi copil.
Ii recapeti increderea peste ceva timp... daca vezi unele schimbari in bine la el! Ai mare grija!
Draga mea, imi dau seama ce povara duci, mai ales ca ai doi copii. Sa sti ca nu este nici primul nici ultimul care-si inseala sotia. Intrebarea mea este daca te-a mai inselat vreodata...pentru ca recidivarea este ca o boala...stie ca l-ai iertat si ca-l vei mai ierta.
Intotdeauna ne gandim la copii si este normal...In oricare dintre variante-divort si recasatorie- este o durere pentru copii...nu-l mai au pe tatal lor... iar lipsa lui se va simti in educatia si formarea lor. Vor fi mereu urmariti de lipsa lui si te vor judeca...asta-i cel mai dureros, pentru ca ei nu inteleg cine-i vinovat...
Daca este un tata bun, iubitor, un sot care te ajuta si simti ca ai locul tau in sufletul lui, iar ceea ce a facut este o exceptie, o "scapare", atunci merita sa-l ierti, dar sa fii mereu vigilenta dar nu politista...pentru ca simtindu-se urmarit si suspectat, va recidiva din ambitie.
Iti doresc din tot sufletul sa se rezolve problema voastra cat mai bine si mai repede...si asta pentru voi toti!
Imi pare rau sa o spun dar se zice ca cine te insala o data, te insala si a doua oara.Ai grija.Fii foarte atenta la comportamentul lui, sa nu te mai insele! Increderea, o castigi cu timpul.
Salutari.
Nasol moment. Precis ca nu te consoleaza ideea ca multi soti isi insala nevestele. Cred ca ar trebui sa discuti cu el si sa incerci sa afli ce l-a determinat sa faca asta. Fiindca, asa cum ti-au spus altii inaintea mea, posibilitatea de recidiva e mare. Increderea se pierde usor si se recastiga extrem de greu.
Este dureros cind sa intampla asemenea aventuri din partea unuia s-au altuia, fiecare sufera in felul lui, parerea mea este sa fim ingaduitori si sa cautam unde am gresit, motivul ca am fost inselat, a, raspunsul il gasim in noi daca ne facem o analiza atenta.
am trecut prin asemenea momente, a fost foarte greu, dar nu imposibil de depasit momentul... cum? -cu mare chibzuinta, avind in vedere ce dezastru lasam in urma prin separare, ori daca primul-a nu este potrivit-a nu va fi nici urmatorul, urmatoarea, numai in cazuri rarisime mai este armonie in familie. eu va rog sa-iertati, cu timpul o sa realizati ca ati luat decizia buna, multa sanatate familiei si sa auzim numai de bine.
Se zice caci daca te inseala o data o va face si a 2-a oara si ti-ai pus intrebarea oare de ce ma insala? poate ca este nemultumit de ceva la tine banuiesc caci asa de ce sa se duca la alta de ce nu incerci sa ai o discutie cu el serioasa si sa il intrebi de ce ta inselat ce nu il mai atrage la tine te pup
De parca ar fi primul barbat care inseala! Pana si tatal meu a inselat-o pe mama(chiar el mi-a spus-o)si este genul de om pe care nu il credeam in stare.
Discuta cu sotul tau, si spune-i ca inainte de toate sa se gandeasca la copiii care ii are acasa! Cu increderea va fi mai greu...pentru ca trebuie sa treaca ceva timp, dar tu timpul vei avea o indoiala in suflet!
Sfatul meu: Incearca sa te detasezi putin de situatie si sa iti gasest ala ocupatie.Stai mai mult cu copiii, du-te la cumparaturi cu ei, gateste, ocupatii fara sot, du-te la biserica si roaga-te! Asa o sa mai uiti
Si sa stii ca de multe ori si femeile sunt de vina, rar gasesti un barabt care sa refuze vreo fufa cand se da la el...
Succes!
Fetelor, voi nu faceti diferenta intre o aventura de o seara si o alta relatie paralela in afara casniciei (inselat)
Sincer, nu cred ca exista barbat in lume sa nu fi avut vreo aventura in afara de prietena, sotie, concubina.amanta etc.
Asta e, suntem niste curvari nenorociti .
Ai zis ca l-ai iertat, un gest frumos, toti meritam a doua sansa, dar la a doua abatere nici sa nu te mai gandesti la iertare.
Vorbeste cu el, intreaba ce are de gand sa faca, daca mai exista sentimente intre voi si daca faptul ca-i dai a doua sansa il va schimba! Luati decizii impreuna pentru armonia din cuplu! Succes!
Trebuie sa ii lasi timp sa iti demonstreze ca poti avea incredere in el.nu uita ca la mijloc sunt 2 copii.care pot suferii in functie de ce decizii luati.Trebuie .in primul rand.sa va ganditi la copii...deoarece nu este o relatie oarecare...sunt implicate mai multe persoane...ai putea sa ii mai acorzi o sansa.sa inchizi ochii de dragul copiilor...este ff greu fara ei sa asiste la o cearta intre parintii lor.indiferent ce varste au ei. aveti grija ce decizie luati.
De iertat ierti usor insa niciodata nu uiti si tot asa niciodata nu ai sa mai incredere deplina in el.
Daca esti casatorita la biserica, promisiunea de a fi cu el i-ai facut-o lui Dumnezeu si aceasta ramana valabila chiar daca el inseala.
Eu daca m-ar insela sotul si asta ar fi un stil de viata, m-as departi ca loc in care stau de el si daca sa zicem 1 an s-ar comporta cum trebuie, as fi de acord sa fim din nou impreuna ca inainte. Sigur e important de stiut si care sunt lucrurile care l-au determinat sa o faca. Domnul sa se indure de voi. Poate ar fi bine sa aveti si un gen de duhovnic sa povestiti cu el despre probleme care ar putea fi intre voi.
Din pacate consolari numai de sex feminin. Si ce-am zis hai si unatip masculin. Si ce zic... Esti sigura ca asa ceva s-a intamplat? Esti sigura ca acest ce va persista? Aveti probleme in familie... legate de sex? Refuzi sexul cand el vrea? Aceste frustari combinate cu viata tumultoasa de zi cu zi pot conduce la devieri de genul acesta. Nu dispera.
Am 35 de ani sunt o femeie frumoasa, am doi copii si o casniciie de 18 ani, si o casnicie super fericita, dar cu toate astea am fost inselata timp de 4 luni de sotul meu, iar eu nu am simtit nimic, l-am iertat pentru ca ma iubeste spune ca a fost doar curiozitate si doar sexual, oare voi putea vreodata sa-mi capat increderea?(sunt banuitoare la tot pasul cred cal stresez dar nu as mai suporta sa recidiveze)dati-mi un sfat, acum el se comporta impecabil
Sunt in aceeasi situatie, incerc sa trec peste de 4 luni de cand am aflat, am si eu doi copii si pe el il iubesc, dar mie teama ca va recidiva, e foarte greu, ma abtin cu greu sa nu-i amintesc, trebuie sa incercam mai ales daca le pare rau si sunt constiienti ca era sa ne piarda, te pup si mult curaj