| viky a întrebat:

Sotul meu a aflat ca l-am inselat, cand m-a intrebat de ce i-am spus ca i-am platit cu aceeasi moneda. Oare ma iertat cu adevarat?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu daca te-a iertat cu adevarat, eu cred ca oricat de mult ti-ai dori sa ierti pe cineva care te inseala, ramane neincrederea care nu poate fi niciodata stearsa.
Eu cred ca fie nu ii pasa de tine, nu te iubeste si atunci te-a iertat fiindca nu-l intereseaza cu cine te culci, fie te iubeste foarte mult si te-a iertat ca sa nu te piarda, dar in conditiile astea, infidelitatea ta va fi mereu intre voi doi ca o piedica. El nu va mai putea avea incredere in tine si asta se va vedea in timp.
Nu inteleg cum ai putut renunta la demnitatea si pudoarea ta de femeie ca sa-i raspunzi cu aceeasi metoda. Mi se pare ca te-ai supus tu insati la o umilinta de o mie de ori mai mare decat aceea la care te-a supus el inselandu-te.

| fabiola a răspuns:

Conteaza daca te-a iertat sau daca intre voi mai exista sentimente? Razbunarea imprastie ura, dar nu vindeca sufletul!

mira
| mira a răspuns:

Daca sunteti impreuna inseamna ca te-a iertat, dar nu va uita niciodata.Asteapta-te la o noua replica. Mira

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si crezi ca ai rezolvat ceva cu asta? Mare prostie...

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Foarte bine ai facut razbunarea e cea mai dulce pentru mine...eu cred ca are remuscari dar cred ca no sa tina mult relatia pentru ca el a vazut ca merge asa usor si poate te va insela in continuaresadsadsad

| sorana_1576 a răspuns:

POATE CA TE-A IERTAT, DAR IN SUFLET L-AI RANIT IN ORGOLIU LUI DE BARBAT SI ASTA NU VA UITA CU SIGURANTA.

| Ella_6365 a răspuns:

Una e sa ierte, si alta sa uite. daca o sa se mai intample vreodata, si el o sa-ti plateasca cu aceeasi moneda. razbunare peste razbunare, asta crezi ca rezolva lucrurile? mai matur nu se putea rezolva? cu vorba? razbunarile duc la multe altele, e ca un cerc vicios.

| stetoscop a răspuns:

Ajunge ti sa jucati ping-pong?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un proverb care spune:te iert dar nu te uit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu mai are monezi. poate folosi bacnote, si o sa iti para rau ca te-ai razbunat-doar pentru ati mangaia orgoliul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca nu iti iubesti sotul