| Catalina6000 a întrebat:

Soțul meu a fost plecat în străinătate la munca dar nu a stat mai mult de o luna pentru ca mie îmi era foarte rău în perioada aia nu puteam mănâncă și am stat doar pe perfuzi el când a aflat a venit repede în țară și a zis ca nu mai pleacă stă aici eu sunt atasata de el dar părinți lui au zis ca eu îl trag un jos și ca el trebuia sa rămână acolo sa facă bani nu sa vina acasă, de specificat nu locuim cu ei locuim singuri dar ei se baga în relația noastră. Ce sa fac sa nu se mai bage în relația noastră parinții lui? Voi ce părere aveți despre faptul ca a venit acasă din străinătate și nu a mai rămas acolo când a aflat ca mi e mi-e dor de el? Cum să ne păstrăm relația cum e acum?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„nu a mai rămas acolo când a aflat ca mi e mi-e dor de el?"
Stai asa sa ne intelegem, a venit acasa pentru ca iti era dor de el sau din cauză că ai avut probleme medicale?

| ania a răspuns:

Nu e sănătoasă o relație la distanță, mai ales pe termen lung. E foarte bine ca a venit la tine, ignorati pe cei care se baga intre voi. Bunăstarea relației de familieconteaz mai mult decat banii. Sau mergeti amândoi sau stat in Romania amandoi.

| MarianWLF a răspuns:

Parintii lui cu casnicia lor, voi cu a voastra, daca comunicati des ar fi sanatos sa mai taiati putin, aici in mare parte sotul tau ar trebui sa le inchida gura, sunt parintii lui, e responsabilitatea lui sa-i tina departe de relatia voastra asa cum ar fi fost si cazul tau daca se bagau parintii tai.
Oricine isi baga nasul strica treburile intre voi, indiferent ca e vorba de parinti.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se baga nimeni in relatia ta, daca nu deschizi gura sa le interzici acest lucru, ceea ce ar trebui sa faceti imediat, ca sa opriti nefericirea din casnicia voastra.
Mult succes si fericire in noul AN care abia a inceput!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Înseamnă că nu aveți nevoie de bani in mod real dacă puteți renunța la munca așa din motive de "dor"

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Cum să ne păstrăm relația cum e acum?"
Angajati-va, amandoi. Obtineti calificari, construiti o cariera, ca sa va creasca veniturile cat de repede.
Astfel, nu va mai fi nevoie sa plece in strainatate, nu iti va mai fi tie rau, nu veti mai fi saraci, nu vor mai putea comenta parintii lui de acest aspect.

Nu cred ca parintii lui sunt problema, ci saracia la care s-ar putea sa contribui si tu, daca doar el munceste. Parintii doar trag o concluzie, posibil corecta.

| Kufu95 a răspuns:

În loc să fie şi ei alături de tine, având în vedere starea ta de sănatate, ei s-au gândit că trebuie să dea vina pe tine de parcă tu ți-ai dori să fi aşa. Sunteți majori, nu ei hotărăsc ce faceți în relația voastră, vă vedeți de treburile voastre în continuare.

| User252426 a răspuns:

Nu îi băgați în seama.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pai vorbesti cu el. Daca el nu le permite parintilor lui sa intre in relatie, acestia nu vor putea intra.