| MonyMonica876 a întrebat:

Soțul meu are niște probleme la inimă dar are și probleme cu alcoolul consuma dar nu des de multe ori am avut certuri cu el pe tema asta pentru că nu vreau să îl pierd îl iubesc foarte mult.Ce sa fac sa nu mai avem certuri? Ce se poate face în legătură cu problema lui cu alcoolul?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti face absolut nimic, atata vreme cat el nu vrea sa se opreasca din a consuma alcool.
Suna trist dar asta este adevarul crud!

| Cipi1212 a răspuns:

Alcoolul afectează grav ficatul. Dacă te iubește va renunța la alcool.

| 1onur a răspuns:

Stați discutați serios amândoi. Trebuie să-l faceți să înțelegă că dacă nu lasă băutura își va pierde familia și pe Dumneavoastră. Spuneți-i serios ori familia lui ori băutura. La cineva va ține cu Adevărat mai mult aia va alege.

Dacă va alege băutura își va pierde și familia și sănătatea

Dacă se poate săi mai acordați și timp să-l ajuți pe soțul Dumneavoastră va fi și mai bine pentru voi fiindcă dacă vede că familia lui îl susține și nu-l judeca sau marginalizați atunci va putea renunț la otravă (băutura) dar dacă îl judecați prea mult că bea băutură s-ar putea din păcate să-și piardă sănătate și viața fiindcă va rămâne singur cu băutura. Mergeți la detoxifiere cu el dezalcoolizare dar costă destul de mult...

| sweetys a răspuns:

Bunica unui prieten a inceput sa vina cu pungi de arpacas acasa, o zi, doua... într-un final barbatul a intrebat-o ce face. Si baba i-a zis: La cat bei, imi fac provizii pentru pomenile tale.
Concluzia: mosul nu a mai pus gura pe bautura.
Lasand mica povestioara deoparte, cum s-a mai zis. Spus verde-n fata, cum sta situatia. Si vorbiti cu el cand nu consuma, nu dupa ce e racheta.

| ionnicu1971 a răspuns:

Nu poți da faci nimic decât să încerci să cunoști și tu pe altcineva.Din ce oraș ești?