Spune-i sa depuna cerere pentru liberarea conditionata, indeplineste conditia de fractie executata si o va obtine daca nu a fost sanctionat disciplinar pe timpul inchisorii.
Ai putea sa-ti iei de munca, in felul asta zboara vremea si nu mai ai timp de plans, ca omul ala nu a murit, inca este bine merci la caldurica.
Haoleu, ma dor ochii.
Pai, fa planuri de reabilitare pentru el, si bine pentru tine.
Unde se va angaja dupa ce se elibereaza?
Cel mai bun sfat ar fi trebuit sa-l primesti acum multi ani, sa nu te casatoresti cu astia din familii ratate, care au probleme cu legea.
Al doilea sfat bun ar fi fost acum 3-4 ani: daca vezi ca e prost si merge la bulau, cred ca e mai bine sa il lasi.
Decat casnicia asta, mai bine faceai gimnaziul. M-au durut ochii pana am reusit sa-ti citesc propozitia de 10 randuri.
Gasiti-va sensul in viata, amandoi.
Nu e vina lui el chiar e un soț și un bărbat minunat el n-a avut niciodată probleme cu legea fratele lui mai mare a furat și soțul meu să îl protejeze a zis la poliție ca el a fost cel care a furat de asta e acolo e pe nedrept
Pai si la tine nu s-a gandit?
L-a protejat pe fra-su, iar ala ce face acum, fura in continuare?
Oamenii minunati sunt corecti. Asta nu pare.
Sa stai in puscarie pentru ca ai protejat alt infractor, cred ca e mai imoral decat a sta in puscarie pentru propria fapta. Practic a impiedicat o ancheta. Ancheta = corectitudinea.
Omul tau nu e de incredere.
Cum ziceam: ce veti face la anul? Tu ai loc de munca? El?
Va veti implica din nou in rahaturi, si veti sustine ca viata e grea?
Mai ai răbdare 1 an de zile și iese, până atunci continua să îl vizitezi și bucură-te că mai are puțin și iese.
Să mergi și săi spui Adevărul câți este dor de el și că alt bărbat că el nu există în inima ta spune-i ce ai pe inima și sufletul tău. Rămâi loială soțului tău cu Adevărat. iar el când va ieși de la facultate cu siguranță nu va mai face prostia asta. Este un bărbat într-adevăr cu Adevărat foarte norocos că are o soție ca tine și-l iubește atâta de rău tu deja îi demonstrezi loialitatea ta față de el.