| cristina_constantinescu a întrebat:

Sotul meu intarzie mereu acasa, e suparacios si face din tantar armasar. Si eu lucrez, si mai am si grija de casa si copii pe langa asta, si nu ma plang atata... cum sa-l fac sa ma inteleaga si pe mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa facea si sotul meu cand ma insela. Nu vreau sa te alarmez degeaba, poate ca are prea mult de munca, dar e o posibilitate pe care trebuie sa o iei in calcul. Incearca totusi sa porti o conversatie calma cu el, explica-i ce simti...

11 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

comunica cu el mai mult si fa-l atent la problemele tale.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Sa nu mai faci aceste treburi o zi si sa-l lasi sa se descurce. el va vedea ca tu muncesti si la serviciu(sau servici) si acasa si poate te va intelege...

| stardeea a răspuns:

mama te inseala de aia, exact asa facea si tata cu mama

| monicaclaudia a răspuns:

Ei nu e usor ca sa le explici sotilor problemele de genul acesta ( ei cred ca daca merg la un servici si aduc bani ( in casa sunt mai obositi ca si noi ) sa nu uitam ca si noi care muncim acasa intre casa si copii munca e mai obositoare decit a munci in fabrica (( dar ei nu stiu despre ce vrobim (( cind incercam ca sa le zicem problemele noastre. ar trebui sa il lasi o zii doua cu responsabilitatile tale ( si asa ar vedea cum se intretine o casa ( cit e de obositor ( si mai ales daca sunt si copii de ingrijit ((
Aceas problema aveam si eu ( il vedeam nervos de la munca. il lasam ca sa. se calmeze si dupa aia. povesteam. ce si cum s-a intamplat (( si se ""calma "
cine sie poate e mai mult decit suporta munca lui la servici ((

| Mia_8661 a răspuns:

Ar trebui sa stii de ce intarzie daca e la munca e ok, dar daca e prin oras... totusi ar trebui sa-l intrebi ce-l nemultumeste? fara comunicare se duce totul...

| cristinela a răspuns:

CRED CA ARE PE ALTCINEVA...asta pare comportamentul tipic al barbatului care inseala! Doamne ajuta sa nu fie asa, sau daca e, sa ii treaca repede!

| vio2006 a răspuns:

Daca asa e el, nu ai ce sa-i faci... daca asa a fost si cand v-ati casatorit, si ai sperat ca o se schimbe... ia-ti gandul... Daca a devenit suparacios intre timp, trebuie sa ai o discutie serioasa cu el...arata-i clar care e situatia, explica-i ca nu ai de ce sa tragi singura o caruta pentru doi cai... Daca trece timpul si nu va intelegeti, gandeste-te bine ce ai putea face... odata cu batranetea, lucrurile se inrautatesc...Bafta si putere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa afli cauza/motivul pentru care il trage ata sa faca toate lucrurile astea! ar putea sa aiba un motiv legat de tine/relatia cu tine sau de un extra motiv (profestional si/sau personal). vorbeste cu el. asa a fost mereu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ai mai multa grija de el

| augustina_rotaru a răspuns:

Stii ca asa sunt barbatii, mereu se plang, mereu nemultumiti... propun sa-l "scutesti" o zi de toate lucrurile pe care le faci pentru el si pentru casa, doar ca sa constientizeze si el ca muncesti la fel de mult ca si el, poate chiar mai mult... poate cu stomacul gol vede lucrurile altfel

| dana_moraru a răspuns:

Vorbiti.Fii calma si demna si nu te plange de comportamentul lui, ca tot el se va supara. Cel mai bine sa aveti discutia asta cand macar unul dintre voi e odihnit. Vezi ce-l macina sau oboseste atata.