| Madalina20011 a întrebat:

Soțul meu mă face aproape tot timpul să fiu geloasă și nu mă simt tocmai bine când mă face să mă simt geloasă aș vrea să îl fac și pe el să se simtă gelos dar nu știu cum.Cum aș putea să îmi fac soțul să fie gelos? pentru ca și el ma face pe mine sa fiu geloasă

10 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Cred ca solutia este alta, caci deja relatia a luat-o pe o cale gresita.
Mai bine va despartiti amiabil decat sa va pierdeti timpul cu jocuri inutile.

| DandG2304 a răspuns (pentru ioana748):

Perfect de acord. Daca se joaca cu sentimentele parteneri clar n-are cum sa ii pese prea mult de ea

| ioana748 a răspuns (pentru DandG2304):

Probabil se si distrează pe seama asta.

| DandG2304 a răspuns (pentru ioana748):

Mai mult ca sigur. Fratele meu face parte dintre acei barbati care ADORA sa puna femeia in stres, dificultate si alte emotii negative. Iar cativa dintre prietenii lui sunt la fel. Nu se opreau pana ce partenera nu le plangea de suparare, pana ce nu o faceau sa creada ca moare de cancer (avea niste probleme de sanatate) si pe urma radeau de ea, in fata ei.

| ioana748 a răspuns (pentru DandG2304):

Din pacate unii barbati cred ca asa dovedesc ceva.
Femeia ar trebui respectata in orice context.
Un barbat care rade de o femeie se castrează singur.
Insa cred ca barbatul in adevaratul sens al cuvântului este pe cale de dispariție.
Din pacate gasesc si femei slabe de inger care intra in jocul lor misogin si lipsit de orice urma de barbatie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Intrebarea nu e cum sa-l faci si tu gelaosa.
Problema ta e ca nu te simti bine. Sotul tau nu te face sa te simti bine.
Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e daca vrei sa-ti petreci restul vietii intr-o astfel de stare: gelozie, confuzie, nesiguranta.
Numai tu stii raspunsul.
Parerea mea e ca te afli intr-o relatie toxica, sotului tau ii face placere sa te trianguleze si probabil sa te insele. Scriai la o alta intrebare ca fosta lui iubita tot vine la voi la usa. Asta e un mare semnal de alarma.
Cert e ca nu e o relatie sanatoasa, te poti imbolnavi la propriu, fizic, mental.

| eliancodrut a răspuns:

Nu crezi ca eesti geloasa degeaba? Inreaba-te!

| eliancodrut a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pntru ce vine la usa? Si ce face cand vine?
Ea vine pentru ca ii permiti.

| DandG2304 a răspuns:

Ca sa raspund, totusi, la intrebarea ta il poti compara cu alti barbati. Orgoliul ii doare mai tare ca orice: X si-a luat masina noua. Uite ce bine ii sta lui Y de cand si-a luat o noua casa. Etc. Nu-l fa gelos ca te uiti la alti barbati, ca nu-i pasa.