| Iuliana20000 a întrebat:

Soțul meu s-a sinucis în urma cu 3 ani după ce ne-am certat. Am avut o cearta iar părinții lui ma acuza pe mine, de asta eu ma simt vinovata dar ai mei mereu îmi zic ca nu e vina mea. E important ca mama și tata îmi sunt alături, eu am avut 2 tentative de sinucidere după decesul soțului.Ce sa fac în legătură cu ce spun părinții soțului meu? Credeți ca e vina mea?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea merge la un psihiatru, nu sa intrebi pe forumuri online, unde nu spui adeavrul.

| mihai69 a răspuns:

Nu are cum să fie vina ta, decât dacă nu cumva l-ai forțat s-o facă. Ceea ce nu prea cred.
Mergi neapărat la psiholog!
Pe părinții lui poți să-i treci la „ignore" fără nicio grijă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La prima vedere pare o situatie de genul cauza si efect.
Insa nimeni nu se sinucide dupa vreo cearta. A avut el alte motive.
In orice caz, sotul tau a reusit sa plaseze vina pe tine.
Rupe legatura cu socri, pentru ca iti face rau.
Tu ai nevoie de sprijin psihologic. Mergi la PSIHOLOG, nu la psihiatru cum debiteaza altii pe aici.
Ai 10 sedinte gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ai nicio vină că soțul tău s-a sinucis.

| tunoi88 a răspuns:

Scrie mi in privat si iti explic eu mai detaliat ce trebuie sa faci!

| Cro1997 a răspuns:

Care este motivul pentru care te ai certat la momentul respectiv cu soțul tu? Normal ca te simți vinovată, pentru ca în sinea ta îți spui mereu ‘ mai bine nu mă certam și nu ajungeam aici ‘. Ar trebui să mergi la un psihiatru, să vorbești cu el aceste lucruri, mai ales ca ai avut și 2 tentative de sinucidere și nu este în regulă. Și nu, nu este vina ta ca soțul tău sa sinucis, nu tu l-ai împins spre această faptă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cro1997):

PSIHIATRUL prescrie medicatie, nu sta la vorbe.
Nu mai trimiteti oamenii la spitalul de nebuni cand nu e cazul.