Scuze, am scris gresit din cauza nervilor. datele de la prima intrebare sunt corecte
Eu inteleg ca iti vezi sotul ca pe jumatatea ta, ca il vezi ca pe barbatul ideal si langa care vrei să ti petreci toata viata, dar e o relatie toxica. Stiu cum e să iubesti atat de mult si să te acomodezi cu o persoana incat chiar daca realizezi ca relatia nu mai merge, să nu vrei să ii pui punct, dar asa e mai bine pentru toti trei, inclusiv pentru copil. Faptul ca te a injurat si batut este foarte grav. Dupa cum explici pare un barbat manipulativ. Inteleg ca are bani, un statut respectat dar asta nu iarta faptul ca e abuziv. Eu iti recomand să te gandesti mai bine la viitorul relației voastre si poate sa iei in considerate un divorț. Dupa cum spui, daca acum te bate, nu cred ca in viitor s ar opri. Sunt de acord ca nu e bine ca un copil să creasca fara tata, dar crede ma ca e mai bine asa decat langa unul abuziv. Cand va creste si va realiza abuzurile va fi mai greu pentru el. Poate ar fi bine să luati si doar o pauza, să vedeti cum e. Poate se linisteste si el, dar daca nu, decat o relatie abuziva e mai bine singura, chiar si cu un copil
Din exterior pare că aveți o viață perfectă și sunteți ușor de invidiat. Spui că soțul tău este un om inteligent, discută cu el, spune-i toate problemele pe care ni le-ai spus și nouă și susține-l să găsească ajutor. Faptul că devine violent, mai ales violent fizic, trădează niște frustrări și le revarsă asupra ta. Sunt sigur că îți va da seama că are o problemă dacă i-o expui și mai ales dacă-l ajuți să o depășească. Succes.
Unele femei fac sex pentru bani.
Tu iei bataie pentru bani.
Si fac pariu ca te uiti de sus la prima categorie, cand de fapt esti mult sub ea.
Daca iti convine, cumpara-ti fond se ten si continua cu viata ca si pana acum.
Daca nu iti convine, ia-ti copilul, un job si muta-te.
Ai zis ca nu ai crescut la coada vacii, pe asta ti l-au ales parintii si cu asta te-ai casatorit. Esti iesita in lume, stii ca exista si alti barbati si probabil stii si ca nu toti iti sparg mufa. Eu zic ca ai toate sansele sa intelegi ca esti manipulata si facuta sa crezi ca nu meriti mai mult, deci nu ai unde sa pleci.
Daca reusesti sa invingi sistemul si sa te trezesti la realitate, poate ramai doar cu o problema. Cum renunti la o viata buna si treci la una proasta dpdv financiar?
Dupa cum povestesti, e probabil sa devina ala linga care vei muri dupa o bataie administrata de el...
Are o viata echolibrata doar cine ia in serios prima poeunca si il iubeste cel mai mult pe Dumnezeu, care ne iubeste, ne acceota si ne intelege in mod complet.Cine isi trage energia de viata din relatia cu El are resurse pentru a iubi oamenii si a nu depinde de comportamentul si toanele celor din jur, de a fi un partener bun de casatorie de dragul Creatorului, de a iesi dinte- un cerc vicios, de a fi initiatorul unei schimbari pozitive.