Inghititi pastila, in sec.
Nu trebuia sa faci copil cu altul, macar inainte sa treaca un an de la despartire.
Acum, daca sotul recunoaste copilul, atunci ii va fi un copil infiat.
Tu va trebui sa te cumintest foarte tare in acest caz, altfel - in caz de o noua despartire - iti va fi foarte grea viata, singura.
Deci ai avut alta relatie, chiar daca nu erati divortati.
Chiar ca esti panaramă, in sens indulgent spus.
Au dreptate parintii lui, asta esti o crva, repede te ai aruncat in pooo(la) altuia. Sotul tau sau fostul sot ar trebui sa te dea afara in șuturi du-te la ăla cu care ai copil ăăla de ce nu il recunoaste ca doar e al lui. Sotul tau nu trebuia sa te mai reprimeasca inapoi gravidă cu altul.
Femeie, ție ți s-a urât cu binele!
Vrei să iei iar bătaie când i-or veni din cine știe ce motiv „piticii" pe creier?!? Să crească copilul într-un mediu toxic?!?
Pfff... Nu ai leac!
Cum puteti lamuri? Ce sa mai lamuriti, deja ai spus, totul este foarte clar, tu esti cu burta la gura de la altul, care probabil te-a lasat, apoi vazind ca esti singurica si cu copil ce ai zis hai la fostul e mai tanatalu ala accepta orice
Sa lamuresti ce? Daca esti panarama cum zic socri? Nu zic nimic, daca au zis-o aia care is linga tine, te cunosc ei mai bine cine ssti si cum esti.
Eu in locul sotului ce spui nu as recunoaste nimic nu tea calarit el sa ce?
Adica te duci la altul la calarit, apoi vii la el sa-ti creasca copilul alltuia, ba, vrei sa aiba si numele lui, care nu-i tacsu
Eu nici nu te-as fi luat de nevasta, du-te frate dupa ala care tio facut plod, de ce l-ai lasat inainte?
Is sigur ca tu l-ai lasat, ai spus ca gasesti altul mai bun, ai gasit p[e unu care te-a lasat cu balonu la centru, a plecat, acu hai la tantalu, acum este bun, dar inainte cand l-ai lasat nu era bun.
Sincer nu merti, eu nu te-as mai fi primit inapoi mai ales ca ai ramas gravida cu altul, sa ce, s-a cresc plozii altora, fugi de aici, stai singura, asta ai cautata aia ai gasit.
Ai vrut baros nu ciocan acu stai si leagana nu sati legene altul copilul barosului el are ciocan n-are baros, tu asta vrei ciocane de alea gen baros nu de astea ciocanitori
Parintii lui au dreptate, ar trebui sa il faca sa divorteze de tine, ori sa nu recunoasca ceva care nu este al lui.
Cei frate motanul ala atit de tantalau este, sal duci de nas cum vrei tu?
Ce nu mai sunt femei, daca nu mai sunt sa stea singur, nu sa isi bata una ca tine joc de el.
Dupa ce vei naste o vei lua iar de la capat, tu cu asta no sa stai prea mult, vei cauta iar ciocan, iar vei veni la el cu burta la gura
Daca nu-i bun, n-are maciuca, du-te dupa unu care are, dar cauta sa nu te lase, sa ramai cu ala.
Gata am lamurit ce era de lamurit.
Pai nu poti.
Nu poti controla ce gandesc altii despre tine.
Daca vrei sa-ti fie bine in relatie, nu te mai lauda in stanga si in dreapta cu ce ai facut, si ca nu e copilul sotului.
Tineti doar voi secretul si atat.
Le poti spune socrilor sa tina informatia asta doar pentru ei.