Mhm... e o intrebare grea si o alegere dificila pentru tine.
Riscul este f mare atunci cand unul este bolnav si celalalt nu.
Eu ti-am recomanda totusi sa iti cauti o fata seropozitiva, ca sa nu te simti in nici un fel vinovat si sa nu stea nici fata cu frica ca s-ar putea imbolnavi.
O intrebare : Prietenul iubitei tale e seropozitiv si el?
Sincer nu mi vine sa cred. te as intreba mia multe dar ma opresc aici >FI optimst si nu te lasa doborit undeva acolo sus e cineva care ti poarta de grija. FII bun ca te va rasplati, vei gasi persoana dar trebuie sa fii sincera cu ea. va fi cineva care sa te iubeasca asa cum esti. urmeaza tratamentul si vezi ca intr o zi va fi bine fara sa ti dai seama SAnatate iti doresc
De ce e viata atat de plina de alegeri? - pentru ca suntem puternici, pentru a ne ajuta sa pretuim ce avem, pentru a ne face sa invatam sa iubim dincolo de trup si lumea vazuta.
Gandesti atat de frumos. Cea care va fi a ta nu va fugi cand va afla adevarul. Si nu poti spune tu daca este corect sau nu asa cum nu ai avut de ales daca vrei sau nu aceasta boala. Adevarul elibereaza mereu si daruieste bucurie. Poti fi iubit si te poti bucura si altfel important este sa gasesti calea. Poti simti iubirea si altfel e adevarat ca va fi greu dar exista solutii pentru totul.
Moartea este singura care nu are solutie. Sunt milioane de oameni in situatii similare. Curaj!
ESti printre putinele persoane care gandesc asa logic...Altii "si-ar traii"restul vietii, imbolnavind mai multe persoane
Ea a avut'o de mica, iar eu am fost primul din viata ei. Am aflat impreuna vestea. Nu imi pare rau, daca as putea sa dau timpul inapoi as face la fel. Asta inseamna iubirea! Ma bucur ca am avut acei ani frumosi cu ea, daca boala e pretul pe care trebuie sa il platesc, asa sa fie!
Nu inteleg, ati descoperit ca sunteti bolnavi, dar cine a avut boala? Ciudat, e normal ca vrea sa si traiasca viata la maxim stiind ca sufera de aceasta boala. Parerea mea e sa faci si tu la fel, dar fara sa lovesti pe altii!
Pai uh zici ca nu vrei sa faci rau nimenui dar pur si simplu nu e vina ta ca ai aceasta boala ca si fata aia trebuia sa te iubeasca asa cum esti ca eu cred ca esti tare si ca poti sa rezisti si fara iubire fi tare frate ca poti si asta e viata buna rea nu avem ce face pe bune imi pare rau
Salut! am si eu aceeasi problema ca tine (cu hiv) eu am aflat acum 6 sapatamani si as vrea sa cunosc si eu o persoana cu hiv pentru a face un schimb de informatii in legatura cu aceasta problema, eu nu cunosc pe nimeni cu hiv si in cazul meu numai stie nimeni decat familia. da-mi add pe id done_marian_cristian!
chiftelutacrocanta întreabă: