Inselatul logic, sa ma minta, sa ma jigneasca etc acuma vb despre o asa zisa partenerea care nu o voi avea vreodata sau poate in next life
Cateva ce-mi vin in minte...
Sa nu fie sincera, sa ascunda lucruri, sa imi jigneasca familia, sa fie cicalitoare, dificila, sa nu ma iubeasca mult, sa insele, sa nu imi acorde libertate cand eu trebuie sa ma inchid in birou ca sa meditez, sa nu aiba incredere in mine cat timp eu sunt cel mai fidel barbat din lume, sa nu fie buna la suflet desi asta se mai invata sau copiaza , iar proasta cred ca n-are cum sa fie pentru ca eu nu umblu cu panarame... Ar fi bine sa fie si amabila cu toata lumea daca se poate dar nu neaparat!
Dar ma faci sa nu ma mai simt modest raspunzand la astfel de intrebari. Eu am destule in cap si sunt maleabil, chiar mai mult dar nu ma poti considera pretentios. Doar ca eu trag concluziile asa cum vreau eu.
Fiti atenti baieti, e periculos sa le spuneti fetelor ceea ce va doriti de la ele pentru ca ele nu vor mai fi atunci naturale. Ele vor mima roluri, sau cel putin unele dintre ele sau chiar majoritatea. Mai exista insa si exceptii. Eu am dat de un astfel de personaj mincinos.
Bună!
Nu mi-ar plăea sub nicio formă să fiu înșelată sau mințită. Atâta timp cât eu nu fac..nu văd de ce el ar face-o.
O zi plăcută!
Un singur lucru m-ar deranja daca as avea o iubita si anume sa nu ma mai iubeasca si sa nu-mi spuna sau sa nu aiba incredere in deciziile mele si sa ne sustinem reciproc. O relatie este ca un dans in care amandoi trebuie sa danseze in tandem.
Bună. Pai îți spun 3, înșelat, mințit, furat astea ca GENERALE(pentru despărțire). Lucruri de iertat dar totuși deranjante ar fi s-o văd că înjură pe cineva, s-o văd că se uită la antena 3 sau orice canal de genul. Să nu asculte manele.(atunci nici n-ar fi iubita mea ) și așa mai departe. Acestea fiind spuse, probabil țiai dat seama că-s virgin și am șanse mari să mor așa .
Desigur,nu poti accepta ca o persoana sa te minta,sa te jigneasca,dar nu poti suporta la o persoana ce nu poti sa suporti la tine de fapt...
Gandind pe un alt plan de idei, nu ai vrea sa insele, dar daca ai faceo tu, ar fi totul bine si n-ai simti nicio remuscare ca l-ai sau ai inselat-o.
Cand cineva te inseala, intr-adevar este dureros, si trebuie sa te indepartezi de persoana aceea toxica.Iar minciuna este un lucru normal.Fiecare lucru sau fiinta are unele dezavantaje, chiar daca sunt mai mari sau mai mici.
KobraKai întreabă:
monicaaa17 întreabă: