Fata : Cristina, Lorena, Ana - Maria
Baieti : Radu, Bogdan, Mihai, Alexandru, Dragos
Pai vad ca deja te-ai decis numele alese de tine sunt foarte frumoase gabriel chiar e un nume special si sonia imi place mult.
Baieti DARIUS, Mirel, Cosmin
Fete Daniela, Vanesa, Mirela, Claudia, Anca, Elena, Renata:*
Baieti:daniel, lucian, marius, damian, cristofar poate chiar angel.
Fete(sunt unele putin cam ciudate):Kaleigh(se pronunta Calei)Elsinol, Lilium(daca nu ma insel asta inseamna crin), Lilith(cred ca inseamna naluca noptii, sau ceva de genu), Lili, Lilian, Kyra, Miriam, Liana(surioara mea draga), Angela
Dar ai mare grija cand ii pui numele.Acesta trebuie sa-l reprezinte si sa fie in ton cu aspectul sau daca iti poti da seama de acesta si cu sufletul.Deasemenea fiecare nume are semnificatia sa. Imi pare rau ca nu ti -am spus semnificatia tuturor numelor, dar nici eu nu le stiu pe toate.Iti doresc multa sanatate tie si copilului tau.
Oh...Ador mult numele Sophie, Theona, Emma si de la baieti Nicholas, Andrei, Tomas si poate Marcus
Mie imi plac numele BAIETIavid, Ionatan, Iustin, Emanuel, Isac, Ruben, Natanael
FETE:Vanessa, Ana-Maria(numele meu ), Martha, Ingrid
Oricum nu conteaza atat de mult numele cat conteaza sa fie sanatos copiloasul.
Dar, nume romanesti cu exceptia lui Gabriel nu ai gasit? :-) Sasha are origine slava si asa mai departe.
Mama mea a cautat un nume pentru mine toata sarcina
si cand m-am nascut a ales un nume la care nu s-a gandit pana atunci
mergi pe instinct!
Fata : Vanesa, Serena, Mihaela, Denisa, Ruxandra, Iarina, Iulia, Maia, Viviana (Vivi), Bianca, Daiana, Eveline, Alice (Alis), Bonnie, Blair (Bleir),
Baieti : Mihai, Alexandru, Vlad, Nathaniel (prescurtarea Nate si se pronunta Neit)
Mie baiat imi place : Darius.Denis.Stefan
Si la fete: Ingrid.Iasmina.Sorana.Rebeca.Roberta
Pe fetita mea o cheama ghici?)Darianna este mai deosebit nu am auzit inca de el eu l am inventat si mi place tare mult cum suna la scoala asa i se spune dar acasa este Daria.Asta tu alegi care ti place tie mai mult. O NASTERE USOARA I TI DORESC!
Fata : Crina, Miruna, Oana, Ramona, Alexa
Baiat:Andrei, Eduard, Gabriel, Alex, Robert
Poti sa-i pui mai multe nume!
daca e baiat:Gabriel, Razvan, Petrisor, Dany
daca e fata:daria(numele surorii mele) si sonia.
Iti zic eu un nume frumy Sonia ca pe mine inseamna fata cu harul intelepciuni fata ta va avea un nume la care nu poti pune porecle e un nume deosebit :d ai grija de vitoarea Sonia( daca vrei numele asta )
Nume de baieti : bogdan, alex, rares, mihai
nume de fete : evelina, ioana, miruna, mariuca, stefania...
parerea mea
La fetite: Sofia sau Dina
La baietei: Eugeniu, Sebastian
Acestea imi plac mie
Va doresc o sarcina usoara si un copil sanatos, care sa ajunga destept si sa va ajute la batranete.
La baieti: Matei, Denis
La fete: Iulia, Sophia si Maria
imi plac foarte mult aceste nume
sa creasca mare si sanatos copilasul:*
Smileee întreabă: