In nici un caz Marius.Shi mie imi placea da...Ma rog mi se pare frumoas nume de fata:Lorena si poti sa o strigi Lore sau Renata si la baieti multi zic Miahi da vezi ca daca e sal cheme Mihai tr sa fie frumos ca daca nu e frumos o sal strige pe numele de famili
Pe mine pot spune ca ma Cheama Mihaela si mi se pare destul de dragut
Buna:*
De fetita:Andra, Raluca, Roberta sau Renata
De baiat:Robert, Bogdan, Fabyan sau Cosmin
Sper ca te-am ajutat, nastere usoara si sa-ti traiasca bebe :X:*!
Ca nume de fata as alege nicolle, damaris,, ilaria, alexandra, iar pentru baiat ...luca, gabriel :X:X: imi place ff mult), mihai, ciprian si cam atat. sper sa alegi un nume frumos:*:*
Baieti: Alexandru, Catalin, Gabriel, Marian si Ionut
Fete: Alexandra, Catalina, Ioana, Gabriela, Sonia, Flavia si Daria
Sper ca ajuta!
Fata - Pamela, Lory, Nicole
Baiat - Kevin, Max, Denis
Numele Sasha este in limba rusa si se traduce Alexandru! :]
Buna! Nume de fete:Cristiana, Lorena, Doriana, Evelina, Sefora, Karla, Simina, Ioana, Laura, Alexia, Patricia, Anastasia, Analisa, Camelia, Carolina, Clara, Dana, Maia, Mara, Lia, Tina, Corina, Alina, Erika, Natalia, Miruna, Dora, Teofana, Teona, Cosmina, Sabina, Elisa, Tania, Gratiela, Romina, Cecilia.
Nume de baieti: Darius, David, Denis, Marius, Martin, Mircea, Albert, Alin, Catalin, Victor, Iustin, Damian, Ionut, Iulian, Alex, Narcis, Teodor, Serban, Sebastian, Mihnea, Stefan, Claudiu, Marian, Lucas, Matias, Toma, Vicentiu, Ignatiu(Ignasiu), Octavian, Federico, Mariano.
Cam atat, sper sa-ti placa si sa fii sanatoasa tu si coplilultau. :*:*:*
Smileee întreabă:
anonim_4396 întreabă: