anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi ce nume de baieti si fete preferati, vi se par cele mai frumoase deosebite, sunt insarcinata si nu ma pot decide.
Daca e baiat imi place sasha gabriel si daca e fetita imi plac mai multe daria, iasmina, sonia, brianna, ajutati-ma...

66 răspunsuri:
| axandru_2488 a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa intrebi pe nimeni de nume pentru ca este copilasul tau, asta decizi numai u si cu taticutul copilului pentru ca e al vostru si pana la urma ce nume ai dat u acolo sunt foarte frumoase. Cel mai important este ca copilul sa fie sanatos si sa aiba parte de multa dragoste din partea voastrahappy

| inevitable a răspuns:

Fata - Pamela, Lory, Nicole
Baiat - Kevin, Max, Denis
Numele Sasha este in limba rusa si se traduce Alexandru! :]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gabriel sau sonia clar...restul pe care le-ai pus sunt pe toate gardurile in cartierele mai rasarite in timp ce in alea mai sarace e plin de nume telenovelistice sau italienesti. (sasha e nume "unisex", dar in romaneste e de fata, in germana e de baiat. )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De baiat mii placut auzului numele Alin, Cosmin, Marius... Dar de fete, Evelina, Mirela, Crina...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crina, carina, alina.
ion, sasha.

| SorriX a răspuns:

Baieti: Alexandru, Catalin, Gabriel, Marian si Ionut

Fete: Alexandra, Catalina, Ioana, Gabriela, Sonia, Flavia si Daria

Sper ca ajuta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numele meuwinking velu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dasda davd

| sonia_3318 a răspuns:

Iti zic eu un nume frumy Sonia ca pe mine inseamna fata cu harul intelepciuni fata ta va avea un nume la care nu poti pune porecle e un nume deosebit :d love strucklove struck ai grija de vitoarea Sonia( daca vrei numele asta ) love strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreas Alexis

| AsianDramaAddicted a răspuns:

Andreea sau andrei exprima curaj si chesti din astea

| PinkFoxy a răspuns:

Mie una imi place Alexander.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marius

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daniel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nume de fata :Maura, Ruth, Flavia, Denisa
Nume de baieti:Claudiu, Titus, Flavius

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca trebuie sa corespunda cu numele de familie, si eu astept un baietel si anca nu m-am decis ce nume va purta.
Denis imi place mult, Kilian, Eduard
Daca era fetita alegeam Desire

| MusicisMusic a răspuns:

Oh...Ador mult numele Sophie, Theona, Emma si de la baieti Nicholas, Andrei, Tomas si poate Marcus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gabriel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tiberiu, sebastian, cosmin, etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Silviu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place denis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In nici un caz Marius.Shi mie imi placea da...Ma rog mi se pare frumoas nume de fata:Lorena si poti sa o strigi Lore sau Renata si la baieti multi zic Miahi da vezi ca daca e sal cheme Mihai tr sa fie frumos ca daca nu e frumos o sal strige pe numele de famililaughing
Pe mine pot spune ca ma Cheama Mihaela si mi se pare destul de dragut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandeste-te si la ce porecla iai putea pune tu sau prietenii lui cand va fi mare derivat de la nume de exemplu daca il va chema bogdan, lar putea porecli BuBu, care este geniallove struck:X:X oricum numele de raluca sau sonia pare mai special dar raluca e pentru o fata mai baietoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gabriel, iasmina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baiati : Yanis, Mario, Albert, Armando, Sebastian, Valentin
Fete : Kate, Andreea, Jasmine, Selena, Ioana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baieti: Alin, Sebastian, Amir, Cristian si David. \ Fete: Anabel, Cleopatra, Natalia, Mary, Ayska si Tia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Matei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adrian

| Madalichka a răspuns:

La fetite: Sofia sau Dina
La baietei: Eugeniu, Sebastian
Acestea imi plac mie happy
Va doresc o sarcina usoara si un copil sanatos, care sa ajunga destept si sa va ajute la batranete.