Mai ce aveti cu fata?
Am 15 ani. Locuiesc in Bucuresti.Nu am nici frati, nici surori Imi place sa calatoresc, sa ascult muzica si sa ies cu prietenii prin oras.Sunt o persoana prietenoasa.[Imi place sa ma inteleg cu toata lumea.]
Acum e randul tau sa te descrii
App: Bine ai venit pe TPU!
Buna! pai ma numesc cristea eliza mihaela, am 12 ani, nu am frati nici surori Slava Domnului, trupa preferata jonas brothers. pa pa!
Multumesc mumoasa! Eu am 2 surori, pe nume Andreea si Magdalena, Andreea de 9 ani, iar Magdalena de 5 ani, ma inteleg uper cu surorile mele, cantareata mea favorita este Oceana si altele si sunt fata de preot.Mersi ca m-ati ascultat! Pa!
Sincer persionele care au raspuns inaintea mea sunt chiar rautacioase
Fata nu vroia decat putina conversatie
Alte intrebari care merita citite si abordate nu gasesti, cum s-a spus mai sus, nu este hi5
Buna.
Am 13 ani, ma numesc nicoleta, locuiesc in Ploiesti, am unh frate mai mare care are 17 ani, ma inteleg destul de bine cu el.Imi place ff mult moni-k.
bine ai venit pe TPU.
si eu te pp.
pa pa
Buna, am 12 ani, ma cheama Andreea dar prieteni in general imi spun Deea, sora nu am am un frate de 5 ani pe nume Cosmin, ma inteleg cu el 50%la suta bine cand ma asculta si 50%mai rau cand nu vrea sa manance sau sa fie cuminte, trupa preferata Blaxy Girls artisti preferati nu prea am.
Salut! ma numesc andrada...nu am nici un frate sau sora din fericire...si imimplac aproape toate trupele...cam atat :*:*:*:*
Ce aveti cu fata?
Pai ma cheama Bianca, am 16 ani fac 17 pe 20 iulie zodia mea este rac sunt din Mures nu am frati/surori. Imi place Justin Bieber Lady Gaga, Rihanna si sa nu uit de Akcent. Imi place sa calatoresc pe unde merg sa imi fac prieteni, sa ascult muzica. Ma pasioneaza moda si imi place sa ies prin oras cu prietenii. Sunt o persoana deschisa, vesela dar am mult simt al umorului... Locuiesc la bloc etajul 4. Tu ce fel de personalitate ai? Te pup Gloriuta.
Alex_9605 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: