| IooMar a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce sa fac! Imi place de un baiat, imi da semne ca ma place, dar el sta cu o fata si nu stiu acum deca e din nou pe bune cu ea sau sunt doar amici. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Lady birrrrrrrrrrd a răspuns:

Poate incearca sa vada daca dai semne de gelozie. Fa aceeasi chestie. VOrbeste cu un tip. Daca va interveni intr. un fel intre tine si el inseamna ca adevarat te placebatting eyelashes.
Incearca.
big grin
SI nu ii spune ca il placi pana nu stii sigur daca sentimentul e reciprochee heebig grinbig grinbig grinsmug
kissMult succesbig grin

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Si eu sunt de parere ca tu trebuie sa vorbesti cu fata aceea, sa fiti amice, ea iti va povesti despre prietenul ei si atunci vei stii cum sta treaba. thinking
Nu are rost sa te apropi de el in nici un fel, dimpotriva, sa te porti cat mai rezervata. Normal, daca este liber, va incerca el sa se apropie de tine, mai ales daca esti "inaccesibila". Totul insa cu masura!
paa

| Luori a răspuns:

Daca vrei sa procedezi cel mai bine, din punctul meu de vedere este nevoie de o discutie fata in fata, sincera cu acea persoana. Te va lamuri si vei sti cum sa procedezi pentru viitor, ce sa faci.

| Ady00pk a răspuns:

De obicei baietii cand au o prietena si mai apare o fata in viata lor, din instinct ii face "ochi dulci". Parerea mea este ca daca vei insista sa te tot dai pe langa el fara sa stie prietena lui vei reusi intr-un final sa fiti impreuna dar ce vei face cand prietena lui v-a afla? aici tu decizihappy. Daca au fost impreuna si acum sunt doar amici asta inseamna ca sunt in perioada in care oricare dintre ei poate deveni putin gelos atunci cand apare o alta persoana in viata respectivuluihappy aceea find tuhappy Bafta sper ca am fost de folostongue

| ancan a răspuns:

Vorbeste cu el happy
sau cu un prieten de'al lui happy

| Pancake a răspuns:

Am fost si eu acum ceva timp intr-o situatie similara. De curiozitate, i-ai vazut sarutandu-se, luandu-se in brate mai romantic sau alte chestii de genul asta?

Oricum. daca iti da semne ca te place, eu zic sa vorbesti cat mai mult cu el si sa te faci remarcata mai mult. Si, de ce nu, dupa un timp sa ii spui ca iti place de el.

Bafta! :* Sper ca te-a ajutat.

| rebee a răspuns:

Si sunt intr-o situatie asemanatoare. poti sa vorbesti deschis cu acea fata si sa afli prin itrebari discrete daca are prieten cine e bla bla bla. sau daca nu te simti jenata poti purta aceasta discutie cu elhappy. apoi daca inca nu esti sigura ca te place, intra in vorba cu el cat mai mult astfel incat sa ajungeti prieteni mai apropiati. important: nu ii spune ca il placi dumai daca iti da si el semne. te-ai putea pace de ras ( crede-ma stiu din experienta) happy sper ca ti-a fost de folos raspunsulhappy

Întrebări similare