| Calancea_Andreea_1992 a întrebat:

Spuneti-mi si mie, ceimai buni prieteni (baiat si fata) po fi impreuna? Daca nu dati-mi cat mai multe motive!

Răspuns Câştigător
| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Hmm...Da,de ce nu?
Însă, la un anumit moment telația se va termina sau va avea niște coborâșuri, iar prietenia se va rupe și este foarte păcat.Din punctul meu de vedere, această barieră nu poate fi forțată, iar o prietenie este mai importantă decât plăcerea pe un termen nedeterminat.

7 răspunsuri:
| Rony23 a răspuns:

Eu am incercat ce spui tu si nu s-a intamplat, odata ce esti in friend-zone acolo ramai

| CriSSa537 a răspuns:

Se poate doar ca relatia lor se va termina foarte repede si se va sfarsi si prietenia dintre voi..mai bine ramaneti prieteni buni, mai sunt si alti baieti in viata

| pufyy a răspuns:

De ce nu!
Totul incepe cu o simpla prietenie chiar si intr'o relatie ..pentru ca nu poate exista iubire inca din prima saptamana de relatie ci doar prietenie.
Asa ca totul este posibil..fiind prieteni foarte buni ..va cunoasteti reciproc ..stiti ce fel de persoare suntetie, ce cautati de la partenerul vostru si toate cele.

Sper ca ti'am fost de folos!
Pupici!

| Anton_Elisa_Andreea_1993 a răspuns:

De obicei nu fiindca in timp ce unul din ei vede in cel de langa el un bun prieten, celalat il percepe ca pe un potential iubit(a). Rareori sentimentele corespund, dar daca se intampla sa fie asa atunci relatia va merge ca pe roate deoarece cei doi se cunosc foarte bine, se inteleg unul pe altul, se ajuta ca si prieteni, dar mai ales se iubesc.

Genul de relatie in care o prietenie se transorma in iubire impartasita de amandoi este una ideala, zic eu. Ce poate fii mai frumos decat ca iubitul tau sa fie si cel mai bun prieten al tau...winking

| 23001 a răspuns:

Este posibil, dar este fooooarte greu.Pt ca poate tu esti gata, dar el/ea poate nu e pentru ca atunci cand cei mai buni prieteni se plac nu iese prea bine...De la prietenie la iubire e un pas mic, dar greu de facut. Pentru ca prietenii se comporta intr-un stil, dar cei intr-o relatie inrun altul, iar va fi greu sa va obisnuiti, dar daca suntei amandoi gata...Nu cred ca ar iesi ceva prosthappyI hope I could help uhappy

| Production a răspuns:

Daca tie iti place de el e ca si rezolvata treaba, lui i-a placut de tine de la inceput doar ca nu a fost sincer cu intentiile lui de la inceput, i-a fost frica sa nu fie refuzat si a jucat rolul prietenului.

| SLilovehim a răspuns:

Daca va placeti reciproc puteti sa fiti impreuna, dar de obicei relatiile dintre 2 cei mai buni prieteni se termina foarte repede.