| GyoLove a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog ceva. Tatal meu munceste in strainatate in Italia, iar el a venit aici si a stat 1 saptamana iar azi a plecat crying... O sa ma duc in iulie acolo la el in italia dar pana atunci mai este.Plang intr-una ca a plecat nu pot sa ma abtin din plans, ptk il iubesc prea mult. Spuneti-mi cum sa fac ca sa nu mai fiu trista si sa nu mai sufar si sa nu mai plang sad...

Răspuns Câştigător
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Asta fac si eu cand pleaca sora meastraight face... Dupa 2 zile o sa te linistesti ai sa vezi:p.Incetul cu incetul o sa te obisnuiesti asa am facut si eu.Si sora mea o sa plece peste o saptamana si e venita tot de o sapt...Asta e.Tu gandeste'te ca o sa il vezi curand si ca o sa te duci acolo la el si o sa il revezi.
ca sa nu mai plangi suna'ti o prietena si invit-o la tine in seara asta sau maine,asculta muzica, stai de vb cu mama ta, suna pe cineva nu te mai gandi.Prefate ca nici nu a plecat tatal tau.
Sper ca te'am ajutat catusi de putin.Bye :*
nu mai fi tristahappy.

9 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Capul sus! Mai e atat de putin pana in iulie.Zambeste,o sa fie bine!
Esti o norocoasa ca tatal tau a putut venii de sarbatorile Pascale sa le petreaca cu tine.

| yanis a răspuns:

Faci acupunctura...asa mi-a trecut mie cand a fost plecat tatal meu, dar cand s-a intors acasa.a plecat de totlaughing)rolling on the floor)

| karlikuicsddd a răspuns:

Ah, trist. Si ce zici de situatia mea : Tata in New york [ il vad cam odata pe an, sau chiar deloc.] si mama in Bucuresti. Suna nasol nu?! Da, e intr-adevar nasol. E foarte greu sa fii singur, fara parinti, fara sprijinul lor moral chiar si financiar happy E ok ca stai macar cu mama ta [ banuiesc ], stiu cat iti e de greu, te inteleg perfect. Incearca sa te gandesti ca la vara il vei vedea ( mai sunt 2 luni ) si gandeste-te cat de bine ai sa te simti acolo cu el, vara, cald, plaja, baieti smug Gandeste pozitiv :*

| KikiRiki98 a răspuns:

sad te cred iti este greu...Ar trebui sa te gandesti ca el face ceea ce face pentru. ca te iubeste si ca ar vrea, la fel de mult ca tine sa fie cu tine
Gandeste-te la el, la lucruri frumoase care le-ati facut impreuna
Sper ca te-am ajutat:* te pup si mult succes!
Funda?big grin

| Yng a răspuns:

Si eu am ambii parinti plecati in strainatate... mama in Italia de aproape 1 an si tata in austria. si pe mama de care eram cea mai apropiata nu am mai vazut-o de cand a plecat decat am vb cu ea pe skype. si mi-e mi-e foarte greu fara ei. dar sfatul meu ar fi sa incerci sa nu te mai gandesti sa-ti gasesti alte ocupatii sa iesi cu prietenii in oras la un suc. sa te distrezi sa razi. asa vei uita. doar iesi din casa si simte`te bine.o sa iti treaca. happy

| GyoLove explică:

Va mulţumesc tuturor pentru sfaturi, dar nu pot sa îmi iau gândul de la tatăl meu, nu pot. Si plâng în continuare când îmi amintesc de el crying...

| alexandra_8069 a răspuns:

Eu am un raspuns direct. Traieste viata. Dar nu uita de el, trimitei vederi si scrie-i.Dar nu uita ca rasul este cel mai bun medicament. Distreazate, iesi cu prieteni.happy

| Nessi a răspuns:

Prieteni... distractie... sunt sigur ca o sa te faca sa te simti mai bine

| georgiana_5682 a răspuns:

Nu trebuie sa fii trista... si nu trebuie sa plangii pentru ca cu siguranta tatal tau se gandeste in fiecare clipa care trece la tine si te iubeste. Chiar daca el nu e langa tine fizic, psihic e cu tine! Gandeste-te ca nici lui nu ai place aceasta situatie sa stea in alta tara departe de familia sa.