| perla a întrebat:

Spuneti-mi va rog ce sa fac? mai bine de 2 luni am cunoscut un italian care m-a luat la munca.curatenie pe scari.muncim doar noi doi.cand termin munca ma plateste 6euro la ora.cum aici in Italia e greu in aceasta perioada de munca m-am dus cu toate ca lucrez numai marti-4 ore, si joi 5 ore.in rest nimic, toate bune si frumoase mai mult m-a ajutat sa-mi iau casa cu contract tot in regula. dar sa nu lungim vorba de o saptamana ma tot freaca la cap sa fim prieteni in alt sens, pe scurt amanta lui. zicand ca el nu are pe nimeni. insa cum l-am refuzat a inceput cu amenintarile ca nu ma mai ia la munca ca sa stau cu sotul cate in luna si stele. ce sa fac daca ai zic sotului iese cu scandal! cate ceva i-am spus dar nu la obiect!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io cred ca el ia mai multi bani si el te plateste pe tine dar te plateste prost.acum vrea sa-i opferi si sex? sa ma ierti, dar daca esti maritata, nici nu ar trebui asemenea intrebare. el este o jigodie care merge la santaj.lasa-l dracului de nemernic. daca tot se poarta adulterul si vrei o aventura, fara sa tye afle sotul, macar sa fie de placere nu fortata de imprejurari.iti gasesti de munca fiindca oamenii buni incap oriunde.

17 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa-i explici sotului tau situatia, nu astepta sa auda din alta parte, cred ca ar fi mai rau. Impreuna puteti lua cea mai buna decizie si puteti rezolva aceasta situatie in cele mai bune conditii. Succes si numai bine!

mira
| mira a răspuns:

Marturiseste totul sotului.Impreuna veti gasi o solutie.

| EUSIATIT a răspuns:

Mai bine nu te lasa pacalita sa ti strici familia. mai bine cauta ti singura de lucru chiar si cu ora si nu ti face copii de ris si nu ti bate joc de corpul tau de sotu etc. mai bine sarac si cu fruntea sus. REnunta cit nu e prea tirziu ca s ar putea sa nu faci nimic si sa i sp sotului tau lucruri urite si ti strici familia. figi cit poti si dumnezeu o sa te ajute sa ti gasesti altceva fara obligatii [oare asa suntem considerate noi femeile marfa lor a italienilor? eu nu am fost plecata si nici nu voi pleca desi am datorii la banca dar mai bine aici amarit decit asa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Doamne, cum îi puteţi spune că poate încerca? Gândeşte-te la consecinţe dacă ai accepta aşa ceva în primul rând ar demonstra că nu-l iubeşti pe soţul tău şi întreabă pe oricine cum ar considera această faptă şi nu cred că ar vedea că ai nevoie de bani şi că e pentru familie, ci altceva. Dacă o să vadă că nu reuşeşte cu tine o să renunţe, sau cel mai bine găseşte-ţi alt loc de muncă, nu face ceva ce după s-ar putea să regreţi. Depinde de caracterul tău, de principii şi de câtă minte ai.

| Delia a răspuns:

Pai, sa faci curatenie in alta parte eu cred ca poti sa-ti gasesti.Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare, demnitatea ta e mai presus de orice. Spune-i sotului, pentru ca daca taci, situatia se va complica.Impreuna veti gasi ceva de lucru pentru tine.Succes!

| moonY a răspuns:

nu te vinde, locuri de munca mai gasesti!

| 16.laura.16 a răspuns:

Spune-i ca daca te mai ameninta ii spui sotiei de propunerile indecente. Ideal ar fi sa ai si o dovada...

| atianin a răspuns:

Daca iti iubesti sotul spune-i tot si veti ajunge la o intelegere voi doi.Cum ai putut sa crezi ca italianul iti face acte pe ochi frumosi cand lucrezi doar 9 ore pe saptamana?
I-ati sotul si pleaca de la italianul ala ca doar nu e singura persoana din Italia care are nevoie de cineva la curatenie.
Spune-i ca nu esti de vanzare.
Sa se duca sa faca propunerea asta la o italianca daca are curaj.

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Lasa-l pe italianul ala in pace. tie-ti place sa fi femeie de servicu? incearca sa-ti gasesti alta slujba. sau daca-ti place aia happy incearca sa vb cu sotul tau

| perla explică:

Vreau sa mai adaug ca nu mi-e frica de el ca-i un mosneag dar cu batutele care le face ca noi romancele mergem cu ei si pentru mai putin si cate altele. vreau sa-i arat ca nu-i asa ca sunt femei care doar vor sa munceasca cinstit ca sa poata duce ziua de maine, daca as putea ass merge maine acasa dar nu pot ca avem o gramada de datorii eu si sotul! plus ca copiii sunt cu noi si merg bine cu scoala si sunt fericiti aici!

| meioana a răspuns:

... zii totul sotului si de ce ai facut ce ai facut... daca tine la u macar 50% te va intelege,,,

| alina_7294 a răspuns:

Din pacate si eu am fost evact in aceasta postura dar amj decis sa ai spun sotului meu toata povestea asta si mama lasat pur si simplu doar mai sunt si alte locuri

| guardyan79 a răspuns:

Buna te inteleg perfect ca si eu traiesc printre ei si cred ca ar trebui sa vorbesti direct cu sotul tau depinde de sot daca e intelegator spune-i daca nu spune-i labarului aluia de italian ca nu mai vii la munca si iti cauti altceva spune-i in fata eu am venit sa muncesc nu sa mi-a trag cu tine pentru 4 euro pe ora.prin asa cea a trecut prietena mea si am schimbat locul de munca

| eugem35 a răspuns:

Bai nene te doare mintea cand auzi asa ceva sotu tau este aproape de tine spune-i lui nu accepta asa sau spune-mi ca ni su si ii trag o mama de bataie de o sa tina minte ai grija ce faci

| deea_1397 a răspuns:

Ce nasol...sad foarte complicat nu stiu ce sfat sa-ti dau.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i si tu sa te plateasca mai bine cu celelante "servicii"in plus.

| aura_1762 a răspuns:

Pai sa inteleg ca tu esti casatorita si el vrea sa fie amantul tau? pai nu stiu daca e frumos si e foarte bun eu zic ca poti sa stai cu el da sa fie in secret parerea mea. dar nu stiu e foarte complicata povestea. eu zic ca ai putea incerca