anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi va rog domnishoarelor, daca v-ati dezamagit intr-un baiat si v-ati despartit, mai are el (baiatul) sansa sa va recucereasca din nou si daca da, care ar fi modalitatile

multumesc

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde cel mai mult de cat de mult imi place tipul si de cum se poarta dupa. O singura data am fost dezamagita grav (am fost inselata) si am iertat pentru ca imi placea tipul foarte mult si s-a vazut ca regreta ce a facut. Si n-a fost o decizie proasta, s-a schimbat dupa ce ne-am impacat. big grin

| Freya1 a răspuns:

Depinde in ce sens m-a dezamagit. Daca e o minciuna nevinovata sau o copilarie sau e ceva ce se poate remedia in timp treaca dar daca e vorba de inselat de certuri scandaluri sau tras mata de coada nu cred ca mai se poate rezolva ceva. Daca vrei sa recastigi fata trebuie sa ii demonstrezi contrariu sa o pui pe primul loc si sa ii areti ca o iubesti rezolvand acele neantelegeri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea.M-ai dezamagit o data, cine imi va garanta ca nu ma vei mai dezamagi si alta data? Daca m-ai inselat, nici macar n-are sens sa incerci sa ma impaci.Depinde cum ai dezamagit-o.

| missfatadelatara a răspuns:

Într-un băiat nu m-am simțit dezamăgită, dimpotrivă.hee hee

Dacă o minți și o înșeli, numai ai șanse.

| RAY a răspuns (pentru missfatadelatara):

Asa e fata

| missfatadelatara a răspuns (pentru RAY):

Hmm... in tine maş putea simți dezamăgită nonstopwinking

| RAY a răspuns (pentru missfatadelatara):

Nu ma poseda te rog eu

| missfatadelatara a răspuns (pentru RAY):

Hi Ana, I'm Grey.
Christian Grey.

| wolfves a răspuns:

Domnisoarelor* daca v-a dezamagit un baiat* cum sa ne dezamagim. in el? o.o (scuze, nu ma pot abtine cand vad greseli).
Si ca sa raspund la intrebare, normal ca mai are sanse daca se straduieste si incearca sa dovedeasca contrariul a ceea ce ne-a dezamagit la el. Sper ca te-am ajutat, succes! Eu zic ca merita sa lupti pentru ea daca o iubesti cu adevarat. Deci nu te lasa si dovedeste-i ca poti fi altfel!