| gabryella a întrebat:

Spuneti va rog ce inseamna pentru voi FERICIRE?'

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Exista asa ceva? In niciun caz in viata astawinking
Ne intalnim dincolo si promit ca te invit la un suc si iti povestesctongue

| Victoria a răspuns:

Fericirea, in viziunea mea, consta in a-i avea alaturi pe cei dragi si in a putea crede in posibilitatea unui viitor stralucitor, bazat pe munca si pe talent.

| marry_7650 a răspuns:

Sai stiu fericiti cei dragi mult mie, atunci sunt si eu fericita happy

| ffy a răspuns:

Fericirea consider ca este o stare pe care singuri ne-o formam pentru a fi multumiti de toate actiunile noastre.Deci este o stare de multumire, de realizare pe plan profesional si familiar, un echlibru intre dorinte si impliniri.

| alexutzu00791 a răspuns:

O senzatie, ceva efemer, nepalpabil, imaginar, prostii d astea

| arysa a răspuns:

Sa fiu sanatoasa, sa fiu alaturi de familia mea, de prieteni si de iubitul meu:X

| rox a răspuns:

Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.:)http://www.youtube.com/watch?v=VfxiUTanUqM

| Psycho a răspuns:

Ceva imposibil de atins.

| catthshshshs a răspuns:

Pentru mine fericirea reprezinta acea traire care o am cand ii am pe cei dragi mie alaturi.Ma simt fericita cand iubesc si sunt iubitawinking

| Alphawolf a răspuns:

Implinirea unor ginduri, sperante, dorinte

| ramona_1444 a răspuns:

Sa fiu multumita de tot ce mi se intampla si sa am ce imi doresc cel mai mult

| Andromedda a răspuns:

Fericire= iubirehappy

| scumpik a răspuns:

Pentru mine a fi fericita inseamna a fi iubita, sanatoasa si eu si cei din jurul meu, sa fiu inconjurata de persoane iubitoare, intelegatoare, si cu simtul umorului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericire, greu cuvant, adevarat sentiment. Ne intrebam atunci cand pierdem pe cineva, daca nu a fost fericire atunci ce-a fost? si daca a fost fericire de unde stim?
Este imposibil, oricum te-ai numi, oricine ai fi, sa incerci sa te gandesti la o definitie pentru fericire.
Pentru mine ea reprezinta speranta mea pentru maine, speranta mea pentru o lume mai buna. Speranta ca poate maine soarele rasare, ca maine de sub nametii de zapada se ridica o floare.
Fericirea o regasim iubind tot ce ne-nconjoara, cerul, marea, muntii... si mai ales persoanele apropiate noua, semenii nostri, pe cei batuti de soarta, pe saraci, pe bogati, pe destepti, pe prosti, pe poeti, pe analfabeti. Cand ura exista in suflet, oricare ar fi ea, atunci fericirea este doar in imaginatia ta.
Doar un suflet pur poate ingriji fericirea. Este o floare ce infloreste in inima noastra, insa nu e un sentiment efemer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un moment

| kytyna a răspuns:

Fericirea e o stare de binedispunere nu putem fi fericiti pentru totdeauna asa ca fara fericire n-am putea spune ce inseamna tristeste, iar fara tristete nu am putea cunoastea fericirea.

| mo0nlight a răspuns:

Fericirea...as zice ca e iubirea. Dar fericirea nu se descrie, ci se simte.La fel si iubirea...:X L O V E :X

| anonzone a răspuns:

Stiu de ce ai intrebat asta desi nu pot explica in cuvinte.Si eu tot intrebarea asta mi-am pus-o de multe ori.Pt mine fericire ainseamna ori dragoste ori rezultate bune, ori satisfactia ca ai prieteni de nadejde.etc stii? Iti dau un exemplu cum e atunci cand esti fercita: Iti bate inima tare, iti vine sa sari sau sa te invarti de fericire, simti cum fierbe sangele in tine sau nu te mai poti gandi la nimic doar acel lucru (care te face fericita). Sau sa fi surprinsa cum ar fi ca ai crezut ca iei 7 sau 8 la un test si ai luat 9 sau 10winking din astea.

Întrebări similare