anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

St maritata de 4 ani si nu ma mai inteleg bine cu el da imi e frica sa o iau de la capat.nu stiu ce sa mai fac.de curand am aflat ca s-a dat la cea mai buna prietena a mea. mi-a zis chiar ea. a recunoscut. dar m-am saturat de el sunt zile cand nici nul mai suport.cand ma cert cu el si vreau sa ne despartim nici nu ma baga in seama si vine inapoi ca si cand nu sar fi intamplat nimic.nu stiu ce sa mai fac

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu cunosti situatia direct este greu de dat un sfat bun in asemenea cazuri, mai ales ca situatia este expusa doar dintr-un punct de vedere si totdeauna este bine sa respectam ceea ce au spus stramosii nostri romani: audiatur et altera pars (sa ascultam si cealalta parte). Cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el, pe un ton calm, sa-ti expui punctul tau de vedere si sa asculti si argumentele lui. Daca nu ajungeti la un numitor comun si nu exista alte impedimente(de exemplu nu spui daca aveti copii), atunci puteti divorta si ar fi un divort simplu daca ambele parti o cer. Oricum decizia iti apartine si esti singura care poate sa o ia, indiferent de sfaturile noastre. Iti doresc sa adopti cea mai buna decizie. Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Decât o sută de ani cioară mai bine 10 porumbel.
Gândeşte problema la rece.
Pa, pa.

| snowflake a răspuns:

Inceteaza sa mai dai ultimatume! ia o decizie si ramai cu ea.
nu il mai atentiona " stii, te parasesc!". ci fa-owinking

| lore23 a răspuns:

Ar fi bine sa divortati decat sa continuati asa.Bine ca nu aveti si un copil ca atunci era mai greu.Viata ti-o poti continua si fara el, mai sunt multi barbati. bafta

| dopp a răspuns:

Decat sa fii nefericita in continuare, ar trebui sa iti continui viata fara el.Sunt destui barbati care stiu sa pretuiasca o femeie. Sper sa ai parte de unul.Noroc`kiss