Biserica e un rahat ramasita a evului mediu, asa ca ar trebui sa te doare fix la 3 metri in fata de parerea preotilor. Femei puternice ar fi trebuit sa stii - Condoleza Reece, Margaret Thatcher, Indira Gandhi. Femei presedinti au fost o gramada si inca sint - http://www.guide2womenleaders.com/Presidents.htm, daca e sa o luam in momentul de fata, uite ca e Pratibha Patil, presedinta Indiei, care e departe de o tara lejer de condus (tensiuni la granite intr-o veselie, oricind poate izbucni un nou razboi in zona). Legat de treaba cu pumnul in figura, e o intrebare penibila. Puteai sa raspunzi bine mersi cu "dau un genunchi in oua dupa ce imi revin", dar ideea nu e cum reactionezi la violenta, ci ce poti face sa o preintimpini/minimizezi urmarile.
De multe ori, atitudinea asta gen fratele tau nu face decit sa ajute femeile sa se ambitioneze si mai mult si, drept urmare, sa le ajute sa fie superioare barbatilor. Alea citeva zile "nefaste" pe luna si o presupusa inferioritatea dpv fizic inseamna nimic. Barbatii cu cap pe umeri ar trebui sa fie recunoscatori femeilor fiindca, la o adica, femeile sint Dumnezeu - pina la proba contrarie, femeia e VIATA.;)
Oamenii sunt toti la fel (in general la fel de cretini) asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
Am observat unele calitati care la femei exista si la baieti nu. De asemenea, exista calitati pe care baietii el au si fetele nu.
Intr-adevar, societatea, masina s.a.m.d au fost create dupa chipul si asemanarea barbatior, ei au avut initiativa in inventii, fiindca au calitatea de a fi mult mai analitici si mai obiectivi.
Femeile insa, sunt bune in mai multe domenii. Nu stiu daca am vazut vreun barbat multiskill, in schimb am vazut multe femei.