| croissant a întrebat:

Stau aproape de Lacul Morii si uneori imi vine un gand sa ma arunc acolo. Pe de alta parte imi este frica de judecata de Apoi in caz ca exista! Dar uneori ma simt extrem de singura si neinteleasa. Am senzatia ca sunt degeaba pe acest pamant... Nu stiu ce sa fac... Orice as face nu imi gasesc linistea. Mama imi tot reproseaza ca ar trebui sa ma marit dar daca nu gasesc nu e vina mea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ocupate de alte chestii,în primul rand trebuie sa fi tu ok cu tine însuți, sa fi împăcată cu tine sa te iubești, sa te accepți asa cum ești, apoi sa înveți din greșeli, ți-am mai spus, fi foarte atenta pe cine cunoști,nu mai crede în toate fabulatiile insuflate a unora,foarte multe ascund anumite scopuri personale, acela de a te baga în pat,de a te folosi și ulterior sa se prefacă ca nimic nu sa întâmplat, ca totul a fost o întâmplare. Nu mai cauta bad Boys ca nu-s de tine,vezi ce experiente poți avea, mai lasă din standarde ca nici tu nu ești perfecțiunea întruchipata, cunoaște un băiat valoros,nu neapărat de succes,un băiat simplu cu valori morale,învață din greșelile și experientele avute.
Eu îți sunt alături, ești o tipa ok,chiar nu știu de ce își bat joc de tine toti băieții. Încearcă sa ai mai multa încredere în tine, și fericirea ta sa nu depindă de oameni, fericirea vine din lăuntru tău, atunci când ești tu ok cu tine însuți, când îți acepti defectele și mergi mai departe, când observi ca ești o fata speciala, un om frumos, cu un suflet curat,pur și inocent. Fi puternica,nu te da bătută, împăcare cu ideea că mai există și astfel de oameni, încearcă sa fi mai realista,nu toți oamenii sunt ceea ce par,ceea ce pretind, aparentele înșală de multe ori. Fa lucruri ce te fac sa te simți fericita,evita sa stai cu oameni care nu te apreciază, care nu te respecta, evita oamenii toxici de la care nu i ce învață nimic,cauta oameni care au aceeași energie spirituala ca și a ta,care au lucruri în comun cu tine, care rezonează cu tine, care au relativ același sistem de valori, și care nu au vicii.Nu mai crede în vorbe frumoase aruncate în vânt, în promisiuni, în compromisuri, și în linguseli.

Nu mai ii suna din orice motiv, ca ii faci sa se simtă inconfortabil, acorda-le un mic spațiu, timp, nu mai ii sufoca cu zeci de apeluri.
Încearcă sa fi puțin mai degajata, pana ii cunoști foarte bine, nu mai insista, fi puțin mai indiferenta.

Ai grija de tine.

Te pup.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La cati iubiti ai confesat ca ai pe aici, nu te descurci bine cu ei, lasa plangerile si invata sa faci fata vietii.

| VoidEternal a răspuns:

Toată lumea s-a simțit singură și neînțeleasă la un moment dat.

Realitatea tristă e că nu suntem așa de unici precum ne place să credem.

Iar singurătatea e poate cel mai erodat și "purtat" sentiment al omului. E mai vechi ca Cetatea Neamțului și Podișul Dobrogei happy

Și știi ce e curios? Poți să fii cu iubirea vieții tale, înconjurată numai de prieteni și tot să te simți singură. Dar e în regulă. Asta trebuie să înțelegi. E în regulă. E în natura noastră să suferim. Fericirea ne cam evită, își arată față o secunda pe an ca să nu uităm că există și în rest stă ascunsă. Dar suferința ne face să ne cunoaștem mai bine, ne întărește, ne pregătește pentru lungul drum al autoacceptării.

Sper ca al tău să fie unul cât mai scurt. Te cred că ești singură. Dar singuri suntem cu toții.

| 1997onur a răspuns:

Maritatul nu cred ca este soluția

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

George Bacovia likes this.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa te arunci acolo? Ți-e prea cald?

| slayer09 a răspuns:

Mai fata, mai, depresia e lipsa increderii, increderii in Dumnezeu, lipsa increderii in bucuria vietii, lipsa increderii ca mai exista ceva frumos pe lumea asta. Sa stii ca toate sunt frumoase, numai ca trebuie sa crezi si sa le percepi tu pe toate frumoase, sa vezi frumosul din lucruri. Fa-ti timp si iesi in natura, singura, intr-un loc linistit, intr-o padure..si adimira fiecare frunza, pom, floare, fii acolo prezenta tu cu tine insati si gandeste-te cate lucruri frumoase a facut Dumnezeu pentru noi si ce arhitect a fost El pentru noi, si sa vezi ca nu o sa te mai simti singura, o sa simti bucuria prezentului si a fiintei noastre. Tu te ancorezi prea mult in lumea asta, in reutatea asta, in ideile lumii acesteia si uiti de tine, uiti de sufletul tau, uiti sa fii tu si sa traiesti. Stinge tv-ul, lasa FB-ul, tiktokul, etc. si citeste o carte frumoasa, fa ceva frumos care iti place si fa-l intr-o stare de prezenta, adica cu concentrare numai la lucrul ala si uita de tot ce e in jurul tau in timpul asta. Si fa asta mai multe zile la rand ca sa devina un obicei acea stare sufleteasca de bucurie cand lucrezi ceva. Ajuta lumea, da unui om amarat ceva din inima, spune o vorba buna, fii sincera cu tine si incearca sa iubesti, sa iubesti tot, sa nu lasi gandurile sa te scufunde, Dumnezeu e cu tine, fii si tu cu El. nu uita asta! Viata e frumoasa, dar trebuie sa ne deconectam de la lumea asta si problemele ei si sa ne vedem pe noi insine, sa ne descoperim pe noi, si ne descoperim doar in liniste, singuri cu Dumnezeu!

| Vasilealexandru a răspuns:

Buna,nu imi permit sa iti dau sfaturi dar iti pot spune ce as face eu in locul tau...in primul rand astea nu sunt gandurile tale, astea iti sunt insuflate de catre un duh viclean care vrea sa te piarda pentru totdeauna. Duhovnic, spovedanie, impartasanie, Sf.Maslu,mers regulat la biserica,o viata traita intru si pentru Hristos. Fuge stresu,frica,neancrederea, nestiinta, vine harul, t-i se deschide mintea, vezi altfel lucrurile.Suntem pe acest pamant sa ne desavarsim duhovniceste, sa ne pregatim pentru vesnicie, ce altceva sa cautam? Toate sunt desartaciune.Doamne ajuta.