| mya_4475 a întrebat:

Stau cu sotu de 2ani si suntem casatoriti doar la biserica.tot am zis ca o sa facem si cununia religioasa dar tot au intervenit probleme(cu bani), si cu criza asta am mai amanat.babele(ca altfel nu le pot spune)tot spun sa facem cununia la biserica, si soacramea la fel, ca nu ne gandim ca avem un bebe, ca nu suntem sfintiti la parinte etc...vecini spun sa facem doar asa un pic de chef acasa si gata, dar sotu vrea sa facem la restaurant
e pacat ca stam asa...
in ziua de azi se casatoresc si dupa ani buni... dar sincer ma innebunesc babele astea.

11 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

He, he, he, daca ne-m lua toti dupa "babe", noi de exemplu nu ne-am casatorit, am tot vorbit despre tema daer parca imi este frica sa ma leg, locuim impreuna, o sa facem un copil, totusi nu vad rostul casatoriei. Eu in rochie de mireasa m-am imbracat deci nu mai am entuziasm sa vad cum imi " sade".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergeti la biserica, va citeste popa de preacurvie si gata.de ce atata tam-tam.mai ales ca situatia economica e asa cum e.asta ar fi una.si a doua, vorba lui lolita, tu traiesti cu babele? sau si sotul tau te preseaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stai cu sotu de doi ani? sot in fata societatii, dar in fata lui dumnezeu v-ati unit? ai fost incununata mireasa? daca nu crezi ca e cazul nu te duce, babele iti sunt de ajuns de ce vrei parerea noastra? tu nu vezi ca toata lumea e proasta? mai sunt pe TPU cativa inteligenti intr-adevar care te pot invata numai de bine fiindca asa au facut si ei. da tu fa ori ca ei ori ce simti ori ce trebuie sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu traiesti cu babele? Wake-up, nu mai traim in secolul 15, cand se credea ca dumnezeu e totul si totul e dumnezeu. de atunci s-a mai desteptat lumea. Copiii tot dumnezeu ti-i face?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te lua dupa babe, dar iti spun ceva: daca aveti un bebe, ii datorati lui sa va uniti in fata Domnului. In plus, relatia voastra se va imbunatati foarte mult dupa cununia religioasa, e un eveniment care te marcheaza profund.

auran
| auran a răspuns:

Imparte si capra si varza!
ia parintii, nasii si voi, mergeti la biserica cununati-va religios si apoi fuguta (doar voi) la restaurant!

| Linda a răspuns:

Asadar sunteti casatoriti civil? Si aceasta este o autoritate lasata de Dumnezeu. Dar acolo promiti ca te iubiesti, dar nu spui pana cand. In biserica mea in fata lui Dumnezeu te angajezi ca pana la sfarsitul vietii. Si parerea mea ca ai putea vorbi cu un preot sa faca slujba si o masa dupa aceea cu 2-10 persoane si indeplintia si partea cu divinitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cum ești căsătorită la biserică și vrei să faci cununia religioasă?
Cununia religioasă asta înseamnă: cununia în casa Domnului (biserică).
Fără cununia civilă nu poți merge la cea religioasă.
Nu au treabă "babele", ele oricum vorbesc așa de mult, că pe mine mă obosesc în 5 minute cât oboseala acumulată după o săptămână plină de muncă, stres, alergat, nopți albe, etc.
Cum reușesc, nu știu!
Să fiți voi sănătoși că o să faceți și cununia religioasă.
Casă de piatră.
Pa, pa.

| mya_4475 explică:

Scuze am gresit.trebuia sa scriu ca suntem casatoriti doar la primarie

| Anca_6788 a răspuns:

Da-le in colo de babe..nu e pacat sa stati asa..doamne ..nu mai fiti incuiati la minte

| plangacioasa a răspuns:

Este foarte bine sa faceti cununia religioasa...nici eu nu o am facuta...si am un an aproape de cand neam logodit (starea civila)...la anul am zis sa o facem... dar cel mai bine este sa vorbesti tu cu sotul tau...nu te lua dupa soacre, vecini...etc...