| carol_4102 a întrebat:

Stau si ma gandesc cand va veni ziua aceea in care o sa mai simt si eu iubirea cu adevarat. am fost si am sa fiu mereu un baiat cu suflet bun, iubitor, sincer, intelegator nu cer imposibilul cuiva dar de multe ori ma simt inferior fata de alti poate unde si aspectul fizic isi pune amprenta si multe fete sau femei depinde de caz se feresc de asta si imi spune pe ocolite. nu inteleg de ce ar trebui sa fie frumusetea fizica pe primul loc si nu cea sufleteasca? pe mine nu ma interesat niciodata frumusetea fizica la o femeie sau la o fata ci doar cea sufleteasca. dar ce mi-am dorit eu nu am avut parte sa gasesc
iar ce am gasit a fost doar o aventura sau pe interes
eu vreau decat o fata cu care sa ma inteleg bine sa fie sincera si sa ma poata iubi
nu ma intereseaza distanta, situatia financiara sau frumusetea fizica ci decat sa aiba ce am specificat mai sus
si nu cred ca am cerut imposibilul si multumesc lui d-zeu ca inca mai sunt sanatos fizic ca sufleteste sunt terminat va spun asta. sper sa nu va plictisesc cu aceasta fraza dar simt nevoia de a ma descarca si astept parerile voastre pe mail sau aici pe site sau pe mess : franguleacarol. va multumesc din toata inima de intelegere. cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

7 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

Cred ca oricine a trecut si prin dezamagiri.Gandeste'te ca daca o gaseai din prima poate nu o mai apreciai asa mult.Acum stii de ce sa te feresti si ai vazut si alte laturi ale omului.Sunt rare persoane care nu sunt pe interes si pot sa vada mai mult la o persoana decat aspectul si contul din banca. Putine dar se gasesc.Bine ca nu ai patit ca altii care ajung sa fie siguri de o persoana, iar peste 5-10-20 de ani realizeaza ce fel de persoana este.Cand ti'o veni timpul o sa gasesti si tu pe cineva exact asa cum vrei.Fiecare ne gasim candva perechea.O completare a noastra, o parte care lipsea.Pana cand vei gasi acea persoana minunata pe care o astepti, incearca sa nu mai pui la suflet cand cineva profita sau dezamageste.Treci peste.Viata nu se rezuma la un esec. Incearca sa fii mai optimist si sa privesti cu incredere spre viitor. Si succes mai departe.Chiar sper sa iti gasesti persoana potrivita.Doar sa ai grija ca sunt multe persoane parsive pe lumea asta. happy

| sergiu a răspuns:

Join the club happy Nu esti singurul in situatia ta... Nimeni nu stie cand va veni ziua in care ne vom gasi fiecare jumatatea, dar se aude ca ziua aceea va veni odata si odata. Stai linistit, e greu acum, dar fi optimist si ai rabdare ca va veni la un moment dat clipa cand dorintele ti se vor indeplini. Trebuie doar sa crezi, sa speri, sa te rogi si ...sa ai rabdare sa astepti. Eu asa fac si sper sa fiu recompensat la un moment dat happy

| stelutza2196 a răspuns:

"stiu cum te simti"as vrea sa iti spun,dar sincer nu prea stiu.Pot sa spun ca am trecut si eu prin situatii similare ca ale talebig grin. Desi nu te cunosc si nici nu stiu cati ani ai, pot sa spun sincer ca mana p inima ca am ramas uluita atunci cand am citit ceea ce ai scris uh mai sus. Si totusi,parerea mea este ca ar trebui sa fii mandru -daca nu d aspectul fizic al tau- cel putin de caracterul tau care merita admirat, pentru ca sincer nu prea mai cunosk baieti sau barbati cum (vrei uh sa le spui) care sa mai vada si altceva la o fata in afara de frumusete exterioara. Si nu cred ca ar trebui sa fii descurajat deoarece persoanele bune, asa ca tine intotdeauna isi vor gasi undeva perechea,chiar daca mai tarziu, dar stii si uh (cred) "Speranta moare ultima". Poate ti se pare inutil sa astepti si sa tot speri, dar eu am increderea ca cineva d acolo d sus te vede si p tine.In cele din urma, sper sa nu te fi plictisit, iar in finalhappy"Capul sus!"va veni si randul tau:*
Poate ca nu am reusit sa fac prea multe pentru tine in seara asta, desi chiar as fi vrut pentru ca de obicei nu prea imi place sa vad persoane triste, dar important este ca am incercat si eu sa ajut, cat de cat. Multumesc pentru timpul acordat:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei gasi iubirea cu adevarat, crede-ma.Toate la timpul lor, lucrurile pe care ti le doresti cel mai mult vor veni in momentul in care te astepti cel mai putin. Asa ca ridica-ti capul si priveste inainte. Nu te lasa descurajat si nici inferior celorlalti din cauza aspectului fizic. Esti frumos,fiecare e frumos in felul sau. Va veni acea fata care sa te aprecieze pentru ceea ce esti, fata pe care o doresti cu adevarat. Ai rabdare si incearca sa gandesti pozitiv. Stiu cum sunt majoritatea fetelor din ziua de azi, se ghideaza si eticheteaza un om dupa aspectul fizic. Dar nu toate sunt asa.De asta trebuie sa ai rabdare, sa cauti si sa ai incredere in tine. Iti voi da si add pe mess, daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva. Bafta!

| fabiola a răspuns:

Nu trebuie sa te simti urat,nu trebuie sa crezi ca daca nu esti frumos este un handicap,nu trebuie sa te simti inferior celorlalti baieti! Cand vei avea incredere in imaginea ta, in calitatile tale, atunci vei vedea viata altfel.Intai trebuie sa te accepti pe tine,cu bune cu rele, asa cum suntem toti, si apoi te vor accepta si altii(altele in cazul tau)!

| luana1 a răspuns:

Crezi ca cei care etaleaza un fizic mai frumos nu sunt trasi pe sfoara? Stai linistit si considera ca esti un norocos care are
destula inteligenta si suflet incat sa inteleaga ce se intampla cu el si care stie ce-si doreste.Vei primi de la viata ceea ce multi nu vor avea.Mai importanta este CALITATEA prezentei unei femei in viata ta.