| Legend505 a întrebat:

Stiam o fata care imi placea foarte mult.

De curand i-am aflat id`ul ei de mess i-am zis ca e foarte frumoasa si tot din astea apoi mi-a dat ignore, sau nu ma mai baga in seama.

Ce sa fac va rog spuneti-mi cum s`o atrag, a vorbesc, macar sa pot s`o intreb ``ce faci"

App mi-a mai spus ca sunt un copil (are cu 2 ani mai mult decat mine)si sa`mi vad de scoala.

Fundita!

Răspuns Câştigător
| manisha a răspuns:

Frate, nu intri pe cineva si ii zici direct: esti frumoasa imi place de tine si chestii. e urat. o intrebi ce face. daca vrea sa iasa cu tine la un suc sau ceva. si dupa ce va cunoasteti mai bine ii zici ca-ti place de ea si ca o crezi frumoasa. da dupa ce ti-a dat igg, nu cred ca mai ai sanse!

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu te place..nu mai incerca.E cineva pe lume si pentru tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce rost are daca tu o placi ca aspect fizic? Nu conteaza sa va intelegeti, sa aveti ce discuta, sa fiti compatibili?
Si daca ea are prieten te-ai interesat.

Imi amintesti de un tovaras, ma ia cu " ah ce ochi frumosi ai " stam noi ce stam de vorba in ziua aia si hop sare sa-mi bage limba'n gura, soc nu alta ca imi venea sa fug mai ceva ca drecu' de tamaie, bineinteles ca nu a intrebat daca am prieten, bineinteles ca aveam straight face.
Chiar nu se face asa, trebuie sa o cunosti mai intai sa vedeti daca suneti pe aceiasi lungime de unda... nu hop tipa e simpatica o vreau.

| YouNoob a răspuns:

Adica ai hartuit pe cineva pe net pana ti-a dat ignore si inca mai vei sa continui cu asta lol
Sti ca in statele europene se face puscarie pentru asta nu?

Răspuns utilizator avertizat
| xRobert93 a răspuns:

Sincer sa o lasi, daca ea nu vrea nu vrea... probabil are iubit si alte chestii, si cred ca ai stresato spunandu-i de multe ori ca e frum sau etc. Pur si simplu nu vrea big grin

| Legend505 explică:

Nu am hartui`o o stiam cred ca ma stia si ea, si suntem in aceeasi scoala