| Dev a întrebat:

Stie cineva de ce iubitul meu a plecat de acasa fara nici un motiv? Nici nu m-am certat cu el, va rog spuneti-mi!

8 răspunsuri:
| Puffy_1082 a răspuns:

Are treaba?:S sau.se apropie ceva specialwinking o dne totusi... de unde sa stim noi asa ceva?happy

| mgtow a răspuns:

Vezi sa nu fi plecat si sa se fi sinucis asa cum o avocata si-a pus capat zilelor din cauza ca fiica ei a murit intr-un accident rutier, avea datorii sau probleme grave iubitu tau sau inca e minor?

| morena a răspuns:

Sigur exista si un motiv! Il vei afla si tu cat de curand! Acum problema e:ai tu un motiv mai bun sa-l mai primesti din nou acas? fundita?

April
| April a răspuns:

Nu fi ingrijorata; stii cum se spune:"Lasa-l sa plece; daca se va intoarce inseamna ca e al tau, daca nu, n-a fost niciodata". Poate relatia voastra are nevoie de o pauza si el a simtit primul acest lucru.Numai bine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Oare suntem noi mama Omida să știm ce a pățit prietenul tău?
Pa, pa.

| frumusyka334 a răspuns:

Pai depinde poate se apropie un moment mai special sau poate avea probleme sau ceva de genu. acum nu stiu ca nu sunt maicasa dar cred ca nu e ceva care sa fie ingrijorator poate are trebuie baiatu. vezi si u ce faci daca se intoarce acasa e al tau inseamna ca te iubeste daca nu se mai intoarce inseamna ca nu e al tau ca nu te iubeste sau ca nu va potriveati dar nu iti mai face atatea grij sigur nu e ceva grav. ai grija si u sa vezi ce face. fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleo! Crezi ca citim mintea iubitului tau?

| Flav a răspuns:

laughing)) Nu stiu de ce, dar incep sa-l inteleg.