PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Stie cineva pe bune de ce divorteaza Ilie Nastase?! Fara glume, aprecieri deplasate si ieftine, va rog!
Multumesc!

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu si nu cred ca ne intereseaza asta! Sunt oameni maturi, inteligenti si decizia, motivul le apartine. E dreptul si problema lor!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Ilie Nastase fostul mare tenismen in varsta de 63 de ani si sotia sa Amalia 34 de ani au decis sa divorteze dupa o relatie de 7 ani.

| JeSa a răspuns:

Motive sunt dintotdeauna(ei le ştiu), din ambele părţi,, în general, când "cineva" se căsătoreşte pentru prestigiul şi faima "celuilalt", presupun că atunci, probleme intervin punându-şi cuvântul(neînţelegerii/divorţului)...

| BRG a răspuns:

Aseară a m auzit la știrile pro tv, că cei doi se despart, și nu mi venea să cred, mai ales că au și două fetițe mici, probabil nu mai mergea între ei nimic, s-au Amalia o fi cu altul s-au el cu alta, cine știe încurcată treabă.

| MisterKat a răspuns:

Da, cred.
Si eu am auzit lucrul acesta la televizor. La Dan Capatos la emisiune. Spunea intr-un articol dintr-o revista (presupun ca era vorba despre Ciao), ca vor sa se desparta din diverse motive.

| anna01 a răspuns:

Citisem despre o amanta care i-ar fi sucit mintile lui Nastase. Te intristeaza inca un divort cauzat de imaturitatea respectarii casatoriei, nu?

| Sara a răspuns:

Au ajuns la o cumpana in viata lor. Atata am citit, atata stiu big grin

| warwara a răspuns:

Poate ca chiar nu mai mergea casnicia lor...doar ei cred ca vor sti. Motivele pot fi multiple. Eu apreciez pentru modul, elegant dupa parerea mea, prin care au facut public acest lucru.

| misiik a răspuns:

Pentru ca nu mai stiu sa se respecte pe sine si de adevaratele valori umane.

| gingasull a răspuns:

Motivul adevarat il stiu doar ei doi... noi cei de pe "margine" putem doar sa ne dam cu presupusul. In zilele noastre e la "moda" ca aceste cupluri din sow-bizz, muzica, sport, etc, cei care au multi bani, cuplurile celebre sa se desparta dupa o perioada mai mica sau mai mare de timp; exemplu : Adrian Mutu si Alexandra, Catalin Crisan, Petre Roman si Mioara, etc. Multe persoane in ziua de azi, care se inteleg bine, ajung ca in scurt timp sa-si uneasca destinele, sa aiba si un copil, la ei nu se poate pune problema ca neintelegerile din cauza banilor au dus la despartire ( cum se intampla in cazul cuplurilor < de rand>). Poate ca unul dintre cei doi si-a gasit pe cineva mai tanar/ tanara, sa nu uitam ca diferenta dintre Ilie Nastase si Amalia Nastase este de aproape 30 ani); un exemplu concret in care despartirea s-a produs din cauza unei partenere mai tinere este : Petre Roman, si noua lui sotie mai tanara decat Mioara. Din pacate mai devreme sau mai tarziu, tot copii vor avea de suferit sad. Nu pot nici toti banii din lume sa "cumpere" dragostea de parinte natural pentru copii; se crede ca daca copilul are ce-si doreste, doi parinti dintre care unul vitreg, ca pruncul nu sufera in sufletul sau... Dar sufera sad Noi oamenii maturi incercam sa cumparam fericirea copiilor cu bani straight face

| florinel_8849 a răspuns:

A gasit una mai tinara si mai dispusa la alte chestii nastase are o virsta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A descoperit ca-i gay dar eu sint hetero si nu ma intereseaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa ce astia de la stiri m-au bombardat intr-un interval de aprox 2 ore cu vestea divortului celor doi, nu am dedus decat ca cei doi au ajuns la un moment de rascruce in viata lor. alte detalii nu au dat, dar sigur o sa iasa la iveala, la cat de iscoditoare e presa.

oricum, pacat, erau un cuplu foarte frumos si chiar constituiau un exemplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca l-a vazut pe Tiriac cum se descurca si a poftit tongue
Pe bune acum, cred ca un barbat la varsta lui si la pozitia lui s-a plictisit! In plus odata cu varsta apar si "nebuniile". chiar imi pare rau sa aud ca se despart, pareau intangibili ca si cuplu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aflat si eu stirea de curand...adevaratele motive ei singuri le stiu, au descoperit ca nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda si se instaleaza instrainarea intre ei, o singuratate dusa in doi si au hotarat ca nu are rost sa mearga mai departe in acest mod.

| buburuza_2081 a răspuns:

Urmam occidentul, mei PsihoSex!

asta ar fi trebuit stiut!