De ce spui ca ei nu vad? parintii pot parea absurzi, dar nu sunt.vei vedea mai tarziu ca au dreptate.vad sigur ca te descurci. dar poate vor mai mult. cerintele cresc odata cu inaintarea in varsta.
Stiu, si eu patesc la fel
De dimineata pana la 4-6 sunt singura cu fratele meu
Fac mancare pentru amandoi, am grija de el, el fiind mai mic
Fac curat prin casa
SI ei tot nu observa, nu apreciaza lucrul asta
Prin casa fac tot ce pot
Astazi am spalat niste covoare, le-am pus pe sarma, am avut grija sa nu casa, am facut gogosi, mancare pentru noi 2, am maturat prin casa, nimeni nu a observat
Poate ca e vizibil asta, dar ei nu au timp sa vada, nu dau atentie lucrurilor marunte cu toate ca acestea sunt cele mai importante. Pup.
Ai putea sa-ti vezi in continuare de treaba si cu fiecare ocazie care se iveste sa incerci sa profiti cat mai mult ca sa isi dea isi ei seama catusi de putin ca esti capabila sa faci ceva bun si ca pot avea incredere in tine... e cam greu pentru ca pentru ei niciodata nu e suficient si tot timpul ne vad ca pe niste copii tampiti care habar nu au ce cauta pe lumea, eu una am obosit sa le arata nu stiu ce si fac ce pot si cum pot si daca vor sa inteleaga bine daca nu asta e, vine ea si vremea mea. Bafta :*
Poarta o discutie deschisa cu ei. Daca nu ii poti aborda asa cum vrei tu scrie intr-o scrisoare tot ce vrei sa le zici si lasa-le-o la vedere. E minunat cum puterea cuvintelor scrise pe hartie e de 10 ori mai mare decat cea a vorbelor. De ce? Nu stiu. Oamenii au tendinta sa creada lucrurile scrise. Incearca cum iti zic.
Nici n-or să observe vreodată.
Aş putea să-ţi spun lucruri roz neadevărate ca să te fac să te simţi bine sau să-ţi spun că în REALITATE nimeni nu este pregătit să fie părinte şi, din păcate, cei mai mulţi nici n-au fost vreodată pregătiţi măcar!% să fie părinţi.
Oricât de mult te-ai chinui, nu vei reuşi. Nu vreau să par negativist dar asta e realitatea!
Cu prima ocazie, fugi de lângă ei! E cel mai bine pentru tine!
Se vor găsi oameni care să te aprecieze dar părinţii tăi sigur nu sunt aceia!
Ma, parintii ar trebui sa aiba incredere in copiii lor. Ei i-au educat. De aici este treaba copilului sa aiba grija de sine, sa stie ce decizii sa ia si cum sa se comporte in societate. Datoria parintilor este de a ne aduce pe lume, de a ne proteja si a ne educa. Noi crestem, ceea ce este greu, dar parintii ne lasa sa vada pana unde ne duce capul. Daca tu intri intr-un pericol, aici este treaba ta, pentru ca ei te-au invatat cum sa te descurci. Sunt sigura ca ei vad asta si sunt mandri de tine, desi nu ti-o arata.Ai putea sa ai o conversatie cu ei, daca acest lucru te deranjeaza. Spune-le tot ce ai pe suflet. Bafta!