blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Stiti cumva daca exista vreo lege prin care trebuie sa dovedesti cum ai dobandit ceea ce detii?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

In mod normal se considera ca tot ce ai e dobandit licit, in baza prezumtiei de nevinovatie! Daca exista suspiciuni intemeiate, sau cineva te reclama, se poate pune in miscare o actiune de verificare... De aceea e bine sa pastrezi toate actele si kitantele!

5 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Legea nr 18 care nu a fost abrogata dar nu prea s-a mai folosit.

daniela
| daniela a răspuns:

Da... exista, in baza acestei legi parlamentarii isi scriu declaratia de avere (legea 115/ 1996) si ca aceasta lege exista si una pentru oamenii de rand dar acum nu o gasesc in legis.

| Beeline a răspuns:

n/a

blonda_suprema
| blonda_suprema explică:

Nu e vorba ca as avea eu o functie inportanta sau nu ca nu e vorba despre mine. Efectiv am nevoie de ajutorul vostru in a afla treaba asta. E vorba de niste persoane din cercul meu in care doua persoane au inprumutat peste 20 de mii de Euro de la cealalta persoana fara acte.
Eu cred ca ar fi normal sa existe o astfel de lege ca sunt destule persoane care traiesc pe un salariu de fabrica si care au o dita-mai vila de exemplu

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cristian, legea 18 este abrogata din pacate din 96, ceea ce a si favorizat marile jafuri (si nu numai!) sub masca privatizarilor, etc... pa cuvant! BS: azi, cand exista telef cu reportofon si video, trebuie folosite macar aceste functii, daca nu se face macar o kitanta de mana-e mai mult decat nimic, nu?! Sper k prietenii tai sa nu aiba probleme!

Întrebări similare