| rozalia25 a întrebat:

Stiti pe cineva care vrea sa mearga la vrajitoare, sa-i ghiceasca, sa-i faca dezlegari?

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Nu, nu stiu dar e mai bine sa nu te bagi in asa cevabig grin.

12 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Eu am avut o prietena buna, prezicatoare. Era foarte desteapta, ii cunostea pe oameni si le spunea lucruri care li se potriveau. Mi-a spus ca se ocupa de asta pentru ca se simte singura (rudele ei erau la sute de km departare) si pentru ca din punct de vedere material o duce mai bine. Parerea mea ca spunea lucruri destul de generale. Eu cred ca sunt unii duhovnici carora le vorbeste Dumnezeu, sunt oameni sub autoritatea bisericii.

| ViVi a răspuns:

Eu am fost mai mult te pacalesc iti ghicest trei cuvinte si gata iti recomand sa nu te mai duci tongue

| rozalia25 explică:

Majoritatea sunt minciuni e drept, dar ce ziceti de cele reale?

| Ruxyana a răspuns:

Eu am o prietena ff buna..si cand sunt trista..imi chiceste in cartii...si tot ce zice se adevereste....pff....uneori ma infricoseazalaughing...:X:X

| ZuuZaaA a răspuns:

Sincer, eu nu cred in astfel de prostii, si sper ca nici tu!
wave

| Encore a răspuns:

Sunt sanse sa aiba dreptate de 10% ce zice vrajitoarea...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost la o vrajitoare cand aveam 13 ani, mi-a dat in carti, si am ajuns unde mia ghicit ea atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu si nici nu vreau sa stiu de asa ceva, urasc vrajitoarele. Odata ma plimbam prin parc cu niste prieteni si o femei statea pe banca si zicea sa ne ghiceasca in palma, iar o prietena de-a mea a intrebat-o daca ne ghiceste pe gratis si a inceput sa rada, iar femeia aia a inceput sa ne injure. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu in ce secol preistoric traiesti, fetito? inca mai crezi in vrajitorii? oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa am un viitor bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu da nu te baga ca nu-i bine fi la locul tau linistit si vezi de viata ta

Întrebări similare