| AnonymousB a întrebat:

Stiti senzatia aia de frica? frica de viitor. Adica ma gandesc ce voi face pe viitor si imi vine sa disper, adica ce voi face in viata. Simt ca nu pot sa ma descurc, si cand ma intreaba unii ce fac in viitor le spun nu stiu sau imi spun trebuie sa iei examenul ca sa ai un viitor in momentul ala pur si simplu ma gandesc ca in viitor o sa imi iau viata, imi vine sa le spun,, lasa ma in pace cu viitorul tau si cariera si chestiile astea eu pana atunci nu voi mai traii,, Ma gandesc uneori da daca trece o masina peste mine imi va fi mai bine. Am vorbit cu tata cu plecatu in Italia la mama si a inceput sa ma injure, vorbea cu bunicu si spunea: Tu sti ce am vorbit cu ma sa? Bunicu: nu ce sa stiu tata; Intreab-o pe proasta de la langa tine(adica eu) idoata dra*cului si etc etc ma injura incontinuu, m am enervat si am plecat din camera si am inceput sa plang, dupa sa calmat si imi spune: sti ca ma enervez dar dupa imi trece... (am vorbit pe skipe ca daca era fata in fata imi era ca imi daadea o palma) voiam sa tip la el,, da bine te ai enervat da eu nu te fac in toate felurile, ma faci sa ma simt ca cel mai de ca**t om de pe pamant,, Inteleg ca se enerveaza dar mor de ciudat cand vad ca ma face in toate felurile adica serios sunt o copila de 15 ani si cand eram mai mica rezistam ca nu prea imi dadeam seama ce zice el pe acolo si nu aveam nici tupeu. Pana la urma daca iau examenul ma lasa. iar la matematica la ce probleme am... Nu stiu ce sa fac, toata lumea examen sus examen jos ma dispera astept sa treaca odata mai repede timpu da nu mai trece. Revenim la treaba cu gandurile sinucigase, ma taiam dar nu o mai fac desi am vrut de mai multe ori sa o fac, cum fac sa am incredere in mine? imi pun zeci si mii de intrebari gen : de ce exista pamantul? sau noi? si cine a creeat banii? sau de ce a trebuit sa ma nasc? mai bine facea avort, chestii si chestii. In capul meu acum este ca pe viitor nu o sa mai existstraight face ca o sa patesc eu ceva sau ca imi voi face eu ceva.sad multumes celor care au citit puppy dog eyes un sfat? vreau sa am mai multa incredere in mine dar dupa ma gandesc daca voi increzuta? si cu fite? nu vreau sa fiu asa eu nu sunt asa, eu vreau sa imi fie bine si mie dar si celorlalti. Si mereu fac bine pentru ceilalti iar eu cand fac ceva pentru mine sunt egoista.

48 răspunsuri:
| AnonymousB explică (pentru anonim_4396):

Multumesc la fel. :3

| AnotherOne02 a răspuns:

Si pe mine ma cearta parintii destul de des din chestii nu foarte grave si cand incep sa tipe la mine si sa ma faca "proasta" fug in camera mea si plang pana ma calmez.
Dar mi-am dat seama ca nu pot face asta zilnic asa ca stau mereu in camera mea sau ies cu prietenele.
Eu imi iubesc parintii si de cand am inceput sa fac asta ne intelegeam mai bine.
P.S.big grinaca te sinucizi nu vei rezolva nimic, am vrut si eu sa fac chestia asta, dar poate ca totul va fi bine.
Chiar daca viata este grea merita sa o treiesti.

| AnonymousB explică (pentru AnotherOne02):

Eu ieseam afara cu orele ca sa nu stau in casa, nu ma simteam bine de loc. Acum stau nu mai in casa ca nu mai am cu cine iesii. Si eu ii iubesc, doar ca nu prea le arat. Tata o injura pe mama cand vorbeste cu mine iar mama cand vorbeste cu mine nu zice nimic de el, decat daca am mai vorbit cu el. Stiu ca se enerveaza si injura. Cand era acasa ma injura daca scapam ceva pe jos din greseala straight face m-am obisnuit cu caracterul lui vulcanic. happy

| xrapalexx a răspuns:

Stiu senzatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incedere in tine si gandeste mereu pozitiv

| Lαrisα a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica de viitor. Trebuie sa fii mai increzatoare si o sa vezi ca totul va fi bine. happy

| FABULOSUL6000 a răspuns:

@mirela poti sa ma iei pe mine in brate si dupa aia mai discutam

| mgtow a răspuns:

Poate viitorul inseamna razboi si macel intre oameni, o sa muncesti si vei suporta un patron prost in caz ca ramai in tara ta, daca nu pleci in strainatate

| AnonymousB explică (pentru mgtow):

Deci e mai bine in Italia decat in Romania? mai multe persoane imi spun ca cica e maia bine sa fac liceul in tara. si alti cica in Italia

| Duucu a răspuns:

N-am citit tot, dar "suferi" de frica de schimbare.Nu esti singura... si eu trec prin asta.
Iti este frica sa faci ceva iesit din programul tau zilnic, vrei sa stai mereu in acelasi loc si sa faci acelasi lucru.

| mgtow a răspuns:

Normal ca e mai bine in Italia, e mai usor si nu inveti asa mult cum va preda in tara

| AnonymousB explică (pentru mgtow):

Pai asta e ideea, persoanele care imi zic ca e mai bine in tara este pentru ca se invata mai bine si ca mai incolo voi avea un viitor mai bun decat daca fac liceul in Italia, sunt confuza in legatura cu liceul...

| AnonymousB explică (pentru Duucu):

Stiu si vreau sa scap de asta, daca e ceva nou nu vreau sa incerc sau imi e frica, dar odata ce incep acel lucru sau se intampla ma acomodez foarte usor. Dar la inceput imi e groaza.

| Duucu a răspuns (pentru AnonymousB):

Tocmai am postat o întrebare, o poți urmări, poate te ajută.

| mgtow a răspuns (pentru AnonymousB):

O zice de invidie sa nu pleci si sa suferi ca ei, dale peste nas si nu le lua opinia in seama

| RexCuParuCret a răspuns:

Viitorul e de neatins si este necunoscut, trecutul e cunoscut dar nu poate fi schimbat doar prezentul conteaza.
Ingrijoreaza-te de prezent si fa in asa fel incat sa ajungi acolo unde iti doresti.
Poate ti-as putea raspunde si la restul intrebarilor tale dar mai intai de toate tu crezi in existenta unui Creator?

| AnonymousB explică (pentru RexCuParuCret):

Adica dumnezeu? nu. dar ce legatura are?

| RexCuParuCret a răspuns (pentru AnonymousB):

Vei vedea cum toate se leaga intre ele pentru ca toate stau intru El dar totul incepe cu credinta.
''de ce exista pamantul? sau noi?''
Sunt intrebari ce au raspuns daca il cauti.
Astfel de intrebari isi au un raspuns dat de Dumnezeu prin Cuvantul Lui care este Evanghelia, hrana sufletului.
Cum am mai spus si pana acum, spiritualitatea este cel mai mare nivel de dezvoltare.