Cred ca o bluzita alba si-un sacou rosu se potriveste de minune cu ziua! Iar la par...iti poti face cateva bucle simple si-o sa-ti stea minunat!
Adopta un altfel de stile pentru 1 ...combina hainele cat mai "fashion" , si dupa cum ai zis tu prindeti parul altfel, cat despre macheaj, albastru si griul prind bine anul asta! bafta
Ceva mai nou zici... tunde-te cheala!
machiaj: mult si de proasta calitate.
e sigur ceva special si unic in acelasi timp.
sper ca te-am ajutat!
sper ca primavara sa te gaseaca FRESH!
Buna,
Eu as spune sa te imbraci cu o rochita mai deosebita daca nu faci asta de obicei, o sa te faca sa te simti feminina si deosebita. Poti accesoriza cu niste cizmulite, nu cu tocul exagerat si cu un cardigan. In materie de coafura, iti spun ce-am incercat eu... http://4.bp.blogspot.com/......lette.jpg. gasesti tutoriale pe youtube scriind "fish braid". Si incearca totusi un ruj mai deosebit:)
Foloseste rimel(dai de la radacina spre exterior in zig-zag,daca nu iti place efectul mai poti sa putin cu periuta rimelului pe varfurile genelor) te poti da cu creion, poti folosi un ruj intr-o culoare care sa iti stea bine, poate sa iti prinzi parun intr-un alt fel sau sa il lasi despletit