| Estera123 a întrebat:

Stiu ca e cam atipic, dar va intreb. Ce nume(sau combinatii de nume) pentru copii va plac, sau chiar le-ati folosit pentru copii vostri(as dori si varsta lor)? Cel mai frumos nume(sau cea mai frumoasa combinatie de nume) va primi funda. As dori sa vad ce mai trece prin mintea romanilor, si cata inspiratie au.

Răspuns Câştigător
| oanasunshine a răspuns:

Denis Valentin, David Andrei, Eliza Rebeca, Sofia Monica, Sonia, Carla Maria, Darius, Ruxandra.

8 răspunsuri:
| BiAnCaIoAnA2000 a răspuns:

Baiat: Joshua Alexander, Sofian ( cam atat aici)
Fata: Jessica, Molly, Melissa, Izabella, Casey, Anabella, Eliza

| Floris83 a răspuns:

Păi de asta te cheamă Estera, ca să te joci cu fantezia oamenilor!

| KoolKitty a răspuns:

Stella Andreea, Sofia Alexandra, Clarisa, Eliza, Catalina, Cristina, Miruna, Maya, Tudor, Alex, Andrei, Sebastian, Mihai si Adrian.

| simona223 a răspuns:

Oana andreea.andreea ionela.ana maria. andra maria.ionela madalina...simona elena(ador numele asta)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiat: Alexandru Doru sau Stefan, sunt singurele care imi plac.
Fata: Ioana, Oana, Lissa [atat]

| Estera123 explică:

Imi pare rau ca am oferit funda prea tarziu, dar am fost putin ocupata zilele astea. Multumesc tuturor. Sper ca pana voi naste eu un copil, sa nu se demodeze numele astealaughing

| Cyclon3 a răspuns:

Teodora Maria ador numele asta big grin

| lollipopsweety a răspuns:

Codruta e cel mai frumos.georgiana,alina,cosmina(astea sunt la fete sa nu te puna dracu sa le pui la baiat ca toti vor rade de el laughing )si la baiat:alin,florin, eduard, edi cam atat sper ca au fost de folos big grin