| nasta4f4 a întrebat:

Stiu ca e imposibil, dar totusi as vrea s-o schimb pe mamalaughing Adica as vrea sa avem o altfel de relatie, toate prietenele mele povestesc mamelor lor tot ce li se intampla, orice chestie baieti, relatii, dragoste, prostii pe care le fac...mama nu e asa, e mai stricta, cand aude de iubiti sau baieti zici ca-i dau cu sare-n ochi, in plus are niste restricitii in tot ceea ce priveste viata mea din afara casei: nu ma prea lasa sa dorm pe la prieteni, sa merg la petreceri, discoteci, sau la tot felul' de iesiri si sincer m-am cam saturat, vrea mereu sa stau pe langa ea, ma crede inca copilul mic care are nevoie de toata protectia ei si nu vede ca eu chiar am mai crescut, si vreau sa devin si eu mai matura, parca nu-mi da libertatea de care am nevoie. Intrebarea este: ce sa-i fac? Daca puteti sa gasiti un raspuns la ea... v-as fi extrem de recunoscatoare.

6 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Nu prea stiu ce ai putea face...si eu as vrea sa ma inteleg cu mama mea mai bine...Ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca ai nevoie de ea..ca ai vrea sa fiti prietene..nu sa aveti neaparat o relatie mama-fiica, ci o relatie ca intre prietene.

| Tso a răspuns:

Toti parintii vor sa isi stie copii pe langa ei, pentru ca ei cred ca astfel ii protejeaza de rautatea din jur. Si intr-un fel, poate ca nu procedeaza tocmai gresit.
Uite, de exemplu eu ma inteleg bine cu mama, stie despre relatiile mele, si chiar imi da sfaturi. Poti sa ii spui despre prietenul tau, dar sa ii explici si faptul ca nu o sa uiti de scoala din cauza lui, si, in general, ceea ce crezi tu ca i-ar placea mamei tale sa auda.
Iar in legatura cu petrecerile si cluburile, mai bine ascult-o. Nu stiu daca ea este speriata de locul in care te duci, ci de ceea ce ar putea sa ti se intample pe drum.

Gandeste-te ca esti fata ei, si ca iti vrea binele!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scumpa uite ce ne-ai spus noua spune-i ei oricat va fi asa mai dura va intelege vorbeste cu ea si ce ne-zi is noua zii ei :*

pup

| adinaciosescu a răspuns:

Draga mea, sunt mama de fata de 16 ani si pot sa ma laud ca suntem doua prietene. Vorbeste sincer cu mama ta, spune-i absolut tot ce te doare, tot ce simti, da-i dovada ca esti mai matura, prin ceea ce faci, prin felul cum te comporti, si vei vedea ca nu ai sa mai fii tratata ca un copil.Incearca sa fi cat mai mult alaturi de mama, si vei vedea ca va fi bine. Da-i dovada care o vrea, INCREDEREA.

| premamotion a răspuns:

Incearca sa o accepti pe mama ta asa cum este, sa o ierti daca si unde este nevoie, si sa o iubesti - si sunt sigur ca relatia voastra, cu ajutorul lui Dumnezeu se va schimba in bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghty