| papatukjatlekjulk a întrebat:

Stiu ca e o intrebare stupida, dar asta e daca radeti de mine. Cum iti dai seama daca placi pe cineva cu adevarat si nu o iei doar ca pe un obiectiv pe care trebuie cu orice pret sa-l indeplinesti?
Pun intrebarea asta pentru ca am inteles ca uneori e destul de greu de facut diferenta intre acesti 2 termeni si apoi te trezesti ca ai obtinut ceea ce ai dorit, dar in final, cand e prea tarziu, iti dai seama ca ai gresit si ca te-ai mintit pe tine insuti.
Cum poti stii exact ce este mai bine pentru tine?

Astept raspunsuri!

6 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Cred ca numai dupa poti sa stii sigur. daca ai succes, bineinteles, daca ti-ai indeplinit "obiectivul". daca persoana respectiva te mai intereseaza si dupa, e o atractie reala. poti sa incerci sa vizualizezi in minte o situatie, sa-ti imaginezi ca esti deja acolo si sa-ti analizezi sentimentele, dar numai dupa poti sa stii sigur, 100%. problema aici e ca acel cineva te poate place cu adevarat, si ca ii poti face rau. sau te poti trezi ca tu ai sentimente reale, si ai fost numai un "obiectiv". dar oricum ar fi, nu poti stii dinainte.

| 16.laura.16 a răspuns:

Simplu: daca ai sentimente -il placi. Daca nu ai sentimente ci doar orgoliu-nu.

| matt25 a răspuns:

Treaba asta cu obiectivul sta in picioare mai incolo... pe la vreo 18 ani, cand sunt chestii de genul: "Ce frumos e ala, il vreau." Sau "Il urmareste si aia, trebuie sa il am eu." Intr-adevar, cand simti ca persoana aceea este deosebita si te gandesti tot timpul la el, atunci iti place. :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, nu esti singura care adreseaza intrebari din astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai sentimente il placi

| fanebabanu a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fii doar tu in orice situatie, sa nu te intereseze nici un aspect de care ai amintit, ci doar ceea ce simti. Daca vrei sa atingi un obiectiv inseamna ca iti place.