| hypothesis a întrebat:

STIU ca este FOARTE GREU sa renunti la o relatie de prietenie pe care ai cladit-o cu mult timp in urma,cu un prieten cu care ai petrecut momente minunate,dar daca ai observa ca NU MAI FUNCTIONEAZA ca inainte care credeti ca ar fi motivul pentru care ati renunta la o astfel de prietenie exceptand distanta?
Spre exemplu,observ ca relatia cu prietenul meu cel mai bun si cel mai vechi s-a racit considerabil,consider ca si din prisma faptului ca el a reusit sa-si mai faca ceva prieteni/amici (pe langa mine,si mi se pare normal),insa nu mai e la fel. Incerc sa-l tin aproape,as putea sa renunt,insa mi-e greu sa gasesc pe altul/altii cu care am avut o relatie ca si cu acesta. Credeti ca trebuie sa renunt? Daca spuneti ca nu, cat de mult sa lupt? Daca vad ca nu se poate? Cum vedeti astfel de situatii? Le tratati/abordati in mod rational sau puneti sentimentele/trairile/amintirile si incercati sa o mentineti asa cum este?

7 răspunsuri:
| Mariancikkk a răspuns:

Relatia de prietenie este intre baiat - fata?

| hypothesis explică (pentru Mariancikkk):

Trebuie sa mentionez. Baiat- baiat. Prietenie

| Mariancikkk a răspuns:

Poate prietena lui nu e de acord sa aiba ca prieten apropiat o fata

| Mariancikkk a răspuns:

In viata fiecare isi alege drumul lui, prietenii din copilarie nu intotdeauna pot fi pe viata prieteni, trebuie sa vezi ce zice el, nu trebuie sa te superi ca nu sunteti la fel de apropiati, nu umbla dupa el daca nu te ia in seama, vezi-ti de viata ta, apeciaza-i pe cei de alaturi, mai cu seama familia

| Gramadă_Diana_1999 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa porti o discutie cu acel prieten, sa ii spui ce te deranjeaza.
Am trecut si eu prin momente de genul.

| Ciuculescu_Alexandra_1999 a răspuns:

Eu aş zice să lupti pentru el deoarece se vede ca ti la el, dar tu fiind fata, poate el si-a gasit pe cineva, te-ai gandit la asta? :* Si de asta cred eu ca relatia voastra s-a racit, eu zic sa lupti pentru ca iubirea e trecatoare dar prietenia e pe vecie :* :*