Ai combinat pe aici 100 de povestioare. Abia mi-am dat seama cum sa leg totul. Se vede ca esti entuziasmata. Eu nu cred ca ciupiturile si chestile alea de pe fb reprezinta ceva. Daca ii place de tine fii sigura ca nu le-a spus tuturor baietilor petru ca la ei nu functioneaza ca la fete(poate i-a zis doar unui prieten apropiat asa ca stai linistita in privinta asta). Sincer nu stiu ce sentimente ar putea ave pentru tine dar oricum sigur ii esti simpatica. Daca esti mai indrazneata ai putea sa intri in vorba cu el prin intermediul unor prieteni sau pasiuni comune, iar daca nu nu ai decat sa astepti pana o sa faca el primul pas daca o sa-l faca
Eu consider că te place! Dar ca oru'ice băiat se joacă puţin cu tine să se dea mare faţă de colegi şi prieteni.Cât de curând va renunţa la şicane şi va fi în limbă după tine.Să fi iubită!
E destul de ciudat. Eu nu cred că te place, e pur şi simplu curiozitatea unui băiat care se simte iubit. Mai ales dacă el ştie că-l placi. Există şi varianta ca el să te placă, dar prietenii lui nu te prea simpatizează, aşa că preferă să ţină pentru el. Chiar dacă te place, dacă îşi ţine prietenii pe primul loc, eu zic să nu te încumeţi, pentru că se va termina urât, mai ales dacă ei nu te plac.
Parerea mea e ca te place! Pentru ca cand un baiat mai timid place o fata,de obicei o exclude din glume rautacioase sau care o pot cupla din nu stiu ce intamplare cu altcineva! Trebuie sa te duci direct la el,il tragi delanga grupul de prieteni si i spui, mie imi cam place de tine, sau ''tu ce parere ai despre mine?'' Daca o sa se balbaie si o sa dea un raspuns frumos, gata, unda verde! du-te dupa el! Succes!
Poate te place, poate doar "sicaneaza", dar eu te sfatuiesc ca prima data cand te intalnesti cu el, sa il tragi intr-un colt si sa-l intrebi... dupa reactie iti vei da seama daca te place sau nu
O poveste chiar interesanta concluzia este ca baiatul nu stie ce vrea. ar trebui sa il intrebi pur si simplu daca te place daca nu ar trebui sa il uiti asta e...baieti sunt foarte multi in lume SUCCES
anonim_4396 întreabă: