| LiveWhileWereYoung a întrebat:

Stiu ca o sa para banal, dar chiar vreau sfaturile voastre. Sunt impreuna cu un tip si vreau sa la spun alor mei, dar nu stiu cum sa incep discutia, cum sa ma duc la ei si sa le spun... Pare usor, dar nu e chiar asa. Nu vreau sa o iau pe ocolite, dar nici sa trantesc "vestea" in fata... Imi dati niste idei va rog frumos?

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

M-ar fi ajutat mult sa stiu ce varsta ai, dar oricum o relatie nu o poti trai ...pe furis. Stai intr-o zi la o cafea cu parintii tai si spune-le sa se uite bine la tine si sa accepte realitatea ca ai crescut, ca nu mai esti o fetita, ci o adevarata domnisoara ce trebuie sa-si traiasca corect tineretea.

| LiveWhileWereYoung explică (pentru neutrino):

Am 16 ani. Am mai avut relatii si mereu mi-a foat usor sa le spun, dar de data asta mi se pare foarte diferit. El e diferit si poate de asta...

| SkyPilot a răspuns:

Depinnde de varsta. Daca ai 14 ani, nu vor fi foarte incantati. Spune-le ca tii foarte mult la cineva, spune-le ce calitati are si explica de ce te va ajuta cu scoala si cu viitorul tau.

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Parerea mea e sa vorbesti mai intai cu parintele cel mai apropiat tie (de cele mai multe ori mama), apoi ea sa.i zica si celuilalt si de aici il poti prezenta parintilor, daca si ei doresc...

| Morenna10 a răspuns:

Calm si raspicat

| Neuronul a răspuns:

Invit-o pe mama ta să ieşiţi în oraş la o prăjitură ca fetele. Îi poţi spune atunci happy sau îl poţi chema şi pe prietenul tău şi i-l poţi prezenţa, după care puteţi merge la tine acasă să-l cunoască şi tatăl tău. Zic să începi cu o verigă mai slabă adică mama, iar dacă totul merge bine urmează pericolul cel mare: Tata. Din moment ce mama ta deja îţi va cunoaşte prietenul vei avea un aliat alături de tine big grin
Ştiu, este un moment dificil şi puţin penibil aproape pentru orice fată, maiales dacă nu eşti într-o relaţie prea apropiată cu părinţii tăi.

| cristinela4 a răspuns:

Îi anunți că ai o temă serioasă de discutat de ei, dar trebuie să evedențiezi că nu s-a întimplat nimic grav. După care le dai vestea. Baftă!

| alin1317 a răspuns:

Parerea mea. Adica iti zic cum i-a spus iubita mea de mine, parintilor ei :-))
A luat-o pe mama ei sa stea de vorba, iar cand "a prins" momentul, i-a spus de mine. I-a spus ca vorbeste cu un tip, ca se intelefe bine si a mai spus ceva frumos despre mine alor ei :-)) dupa 9 zile, am fost sa-i cunosc... Si asta a fost

| AnotherNimrod a răspuns:

Gaseste momentul potrivit cand ei par sa ai aiba o dispozitie buna si spune-le ca ai inceput sa vorbesti cu un baiat cu, care te-ai inteles foarte bine in ultima vreme si ati hotarat sa iesiti impreuna. O idee buna ar fi sa il cunoasca pe baiat, asta le de un sentiment de incredere parintilor tai.

| jojo92 a răspuns:

In nici un caz nu le spune ca ai ceva serios de discutat.O sa ii sperii o sa creada ca te culci cu el si ca ai planuri mari cu relatia asta.Trebuie sa te vada ca vorbesti la telefon si ca esti fericita, ca o s iesi la o plimbare.Le poti spune cand te intreba ca este un baiat dragut din cercul tau care te scoate la un suc nimic mai mult.